Sayfa 59/814 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 465 - 472 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Adam 1 aya zaten 62 den alacakken buradan satan değişik walla alan ky var mi acaba

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Kolay olmayacak belli 0,62 neredeyse kesin fiyatken bile böyle şeyler yaşıyorsak devamında kim bilir neler göreceğiz..

3.  Alıntı Originally Posted by isaacx006 Yazıyı Oku
    Kolay olmayacak belli 0,62 neredeyse kesin fiyatken bile böyle şeyler yaşıyorsak devamında kim bilir neler göreceğiz..
    Adamlar tam kurt ağa...

4.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Adam 1 aya zaten 62 den alacakken buradan satan değişik walla alan ky var mi acaba

62 çağrı fiyatıyken buradan satan hangi gerizekalı? Ya da ben mi gerizekalıyım şüpheye düştüm.Şaka mu bu?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.

5. Adamlar kurt derken air, tahtaya onceden mallanmis işi bilen biri girdi bence.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Adamın dünyadan haberi yok..Arkadaş nasihattanda anlamıyor.. Bunun gibiler yüzünden buralarda sürünüyoruz..

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by The Stock Yazıyı Oku
    62 çağrı fiyatıyken buradan satan hangi gerizekalı? Ya da ben mi gerizekalıyım şüpheye düştüm.Şaka mu bu?

Ya da teknik bir mevzu mu var.D grubu hissseleri açılışta tavan olamıyor mu?

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.

8. Tahminim cuma tavandan alan delta e piramit satış yapmış olabilir

Sayfa 59/814 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •