Bende aynen, elimizde ki kağıtları baskıyla zararına almaya çalışıyor .rus.. çocukları😖😖
6,50 lerden alınır diyenler nerdeeeeeee!!!!!!!!!
[QUOTE=orhun;2210191]6,50 lerden alınır diyenler nerdeeeeeee!!!!!!!!
Yok...akli olan bu hisseden uzak dursun...bataklik gibi ortalama dusurmek için aldiklarim bile zarar...Ben yandim siz yanmayin...
Dibimize kadar girdi, artık bunun dibi yok......
ışıl hanıma;
- hisse arzı sirasında fiyat belirlemede kimlere ne kadar para yedirildiğini ve 25 tl fiyat belirlendiğini ,
- hissedarlar olarak olayın sorumluları hakkında nasıl bir yasal işlem veya araştırma yaptırılabileceğiniz ,
- yatırımcı ilişkilerinin yatırımcıyı korumak için bu adımları alıp almayacağını ,
- konunun ilk hissedarlar toplantısında dile getirilmesini talep ettiğinizi iletin..
bakalım ne yapacaklar ..
rus çocukları , 2011 yılında 25 tl (17 dolar ) ile arz et sonra hem temettü dağıtma , hem karı diğer firmalara aktar hem de elindeki hisseleri sata sata fiyatı 6 liraya 1,5 doların da altına düşür..
belli ki o dönemde de hisseyi alan yabancılar kendileriydi ve daha zarara geçmeden ne var ne yok sattılar citi ve deutche üzerinden.
ölümlü dünya olduğunu unutuyorlar .. senin de mezarını ziyaret edecekler , fatiha yerine kedi köpek pisliği eksik olmayacak mezarının üstünde.. bir kişi bile gelip hayır duası etmeyecek biliyorsun değil mi ?
borsada yatırım yapıyorsan ,dönem dönem hatalı yatırım kararı verdiğini kabül etmek gerekiyor,
çok zor karar ancak,
sabır diliyorum
Yer İmleri