Sayfa 443/790 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Adanalı01 Yazıyı Oku
    Neymiş hisse fiyatını piyasa belirlermiş. Ne gibi bir olumsuzluk oldu ki 12.00 den aldığım hisse 6.00 ya düştü. Bilanço kâra dönmeye başladı. Göstergeler pozitife döndü.
    Tamamen kendin ve adamların bu baskıyı yapıyorsunuz. 6 ya satan hangi fiyattan almış ki satsın. En iyi alan 7.00 den almıştır.
    Isil buk Hanim 5 yildir ayni maili atiyor...

Istus kanka ben diyecek birsey bulamiyorum artik...psikolojik olarak cokmus durumdayim

2. Bende aynen, elimizde ki kağıtları baskıyla zararına almaya çalışıyor .rus.. çocukları😖😖

3. 6,50 lerden alınır diyenler nerdeeeeeee!!!!!!!!!

4. [QUOTE=orhun;2210191]6,50 lerden alınır diyenler nerdeeeeeee!!!!!!!!

Yok...akli olan bu hisseden uzak dursun...bataklik gibi ortalama dusurmek için aldiklarim bile zarar...Ben yandim siz yanmayin...

Alıntı Originally Posted by orhun Yazıyı Oku
    6,50 lerden alınır diyenler nerdeeeeeee!!!!!!!!!
    630 kırılırsa yeni dip arar aylık olarak
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

6. Dibimize kadar girdi, artık bunun dibi yok......

7.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    Isil buk Hanim 5 yildir ayni maili atiyor...

Istus kanka ben diyecek birsey bulamiyorum artik...psikolojik olarak cokmus durumdayim
    ışıl hanıma;

- hisse arzı sirasında fiyat belirlemede kimlere ne kadar para yedirildiğini ve 25 tl fiyat belirlendiğini ,
    - hissedarlar olarak olayın sorumluları hakkında nasıl bir yasal işlem veya araştırma yaptırılabileceğiniz ,
    - yatırımcı ilişkilerinin yatırımcıyı korumak için bu adımları alıp almayacağını ,
    - konunun ilk hissedarlar toplantısında dile getirilmesini talep ettiğinizi iletin..

bakalım ne yapacaklar ..

rus çocukları , 2011 yılında 25 tl (17 dolar ) ile arz et sonra hem temettü dağıtma , hem karı diğer firmalara aktar hem de elindeki hisseleri sata sata fiyatı 6 liraya 1,5 doların da altına düşür..

belli ki o dönemde de hisseyi alan yabancılar kendileriydi ve daha zarara geçmeden ne var ne yok sattılar citi ve deutche üzerinden.

ölümlü dünya olduğunu unutuyorlar .. senin de mezarını ziyaret edecekler , fatiha yerine kedi köpek pisliği eksik olmayacak mezarının üstünde.. bir kişi bile gelip hayır duası etmeyecek biliyorsun değil mi ?

8. borsada yatırım yapıyorsan ,dönem dönem hatalı yatırım kararı verdiğini kabül etmek gerekiyor,
    çok zor karar ancak,
    sabır diliyorum

Sayfa 443/790 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •