Sayfa 160/1027 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Değerli döviz yatırımcıları bu el koyma meselesine inandığınızı düşünmüyorum. Sadece geyiğini yaptığınıza inanıyorum. İkinci dünya savaşı başladığında rahmetli İNÖNÜ almanların ülkeye girmesine savaşla engel olamayacağını görerek, onlara gıda vermiş ve belayı def etmiştir. Zaten fakir ve bitkin olan halktan toplanan gıda- vergi vb. vermek istemeyen çok olmuş, askerle evleri ahırları aranarak, hatta ormana saklanan hayvanları bulunarak alınmıştır.
    Bu halk o zamandan beri chp düşmanı olmuştur. Oysa mal canın yongası derken işte malı vererek canı kurtarmışlardır. Şimdi ne o zamanki şartlar var ne de imkan. Yani her şey yönetenler tarafından zamanında yapılan bonkörlükten kaynaklanıyor. Bir de üreten insanların malına çökerlerse kendi iplerini çekerler. O kadarını da biliyorlar yani. Rahat olunuz. Esen rüzgardan yelkeninizi şişiriniz.

Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Merkez yine toplandı galiba
    adamlar 2 gündür odadan ayrılamıyo diyolar
    yalnız kurulda çok iyi tanıdığım ama ne arada oraya atadıklarını bilmediğim hiç bir şeyden haberi olmayan siyasetten başka bir şey bilmeyen birisi var o o görevde kaldığı sürece ben doalrları hayatta bozmam
    bir halt olacağı yok.

3. dolar neden bu kadar düştü , MB son yaptığı hamleden dolayımı..
    Başka bir sebep mi var acaba. Bir anda bu kadar düşmesi ilginç
    satım mı oldu acaba.

4.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Değerli döviz yatırımcıları bu el koyma meselesine inandığınızı düşünmüyorum. Sadece geyiğini yaptığınıza inanıyorum. İkinci dünya savaşı başladığında rahmetli İNÖNÜ almanların ülkeye girmesine savaşla engel olamayacağını görerek, onlara gıda vermiş ve belayı def etmiştir. Zaten fakir ve bitkin olan halktan toplanan gıda- vergi vb. vermek istemeyen çok olmuş, askerle evleri ahırları aranarak, hatta ormana saklanan hayvanları bulunarak alınmıştır.
    Bu halk o zamandan beri chp düşmanı olmuştur. Oysa mal canın yongası derken işte malı vererek canı kurtarmışlardır. Şimdi ne o zamanki şartlar var ne de imkan. Yani her şey yönetenler tarafından zamanında yapılan bonkörlükten kaynaklanıyor. Bir de üreten insanların malına çökerlerse kendi iplerini çekerler. O kadarını da biliyorlar yani. Rahat olunuz. Esen rüzgardan yelkeninizi şişiriniz.
    http://articles.latimes.com/2002/jan/11/news/mn-21962

5.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Hocam bu firma klgyo mudur?

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Torunlardır muhtemelen.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Torunlardır muhtemelen.
    benim bildiğim sngyo.

ama anlaşılan tüm beton sektörü bu halde demekki..

Demek ki günümüzde de el koymanın farklı yolları var mış.........Hesaplar donduruldu derlerse kimi kime şikayet edeceksin........

Akşam akşam bizim dolara yine basmışlar...........

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    benim bildiğim sngyo.

ama anlaşılan tüm beton sektörü bu halde demekki..

Torunladır devasa borcu var sngyonun sanmıyorum o kadar borcu olsun.
    Bütün yandaş beton spor aynı durumda aslında. Aşırı büyümden patlayacaklar.

Sayfa 160/1027 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •