Originally Posted by
ERSOYDELTA
madde #1 : 59 milyon seçmen doğrudur.bir hata olabileceğini düşünmüyorum ancak akli dengesi yerinde olmayan kimselere yine oy kullandırırlar mı bilemem.
madde #2 : belli kişilerin oyları cidden 2x veya 3x sayılmalı yanlış anlaşılmasın adam bana halen dolar=1 TL olmalı yı savunuyorsa onun oyu 1x sayılmalıdır.
madde #3 : ikincil konu video da :adam haklı sonuna kadar.(ortalama 3:30-5:40 dakikalar)
madde #4 : 8:30 dakikalarda ise adam yine haklı vekil adayları niteliksiz ben bir kaç tanesini tanıyorum adam diye insan yerine koymam
madde #5 : profesörün oylarını söylemiş en son ama yapacak bir şey belki o da ingiltere Yıllarında satın alındı Global yönetenler tarafından bilemeyiz ancak şunu biliyorum ki GLOBA yöneteni en beklemediği yerden vurmak için profesörün başa gelmesi gerekli.
artık bir 300 000 000 usd daha harcarlar bizleri satın almak için.
##################
Dolar ı seçimden sonra ZULA yapmaya devam edin:vadeli döviz yapın ekim-aralık vadeli 5,65-5,7e vurabilirler.
oradan satmayı beklemeyin kademeli vurun kafasına.
TL ye veya düştükçe yine ALTIN a geçin..
#################
unutmayın Yazdıklarımıın ekran görüntüsünü alarak SOSYAL medya hesaplarınız da paylaşın
paylaşın ki GLOBAL yönetenler artık bizleri yönetemeyeceklerini anlasın.
artık onlar için PAZAR olmadığımızı anlasınlar
30dolara mal edip bizlere 1500 dolarlara satamayacaklarını anlasınlar.
5000Tl lere mal ederek bizlre 200 000tl lere satamayacaklarını anlasınlar..
bakın en güzel örnek: bizdeki profesör diyetisyen olayı MEDYA da İtibarı ile oynadılar.
DALGA geçtiler ama asıl önce siz O adadaki YARI çıplaklarla dalga geçin önce 3 büyük marketin RAFLARINDAKİ
Geri zekalılık hormonları enjekte edilmiş ŞEKER mamulleri ile dalga geçin..
neymiş dolandırılmış kadın ne bilsin..bende arandım böyle küfür edip kapattım..
##############
TCMB senin adına karar VEREMZ senin cebindeki PARAYI bir gecede %3 çalamaz..
buna bir son verilmeli
FAİZ artışları oylama İLE olmalı..
DOLAR isterse 10 TL olsun senin GELİRİN TRY ile kimi DOMççtıyor bu merkez bankası? faiz arttırıp arttırp?
seni mi yoksa dolar sahiplerini mi?
bunu bir düşünün ??
#################
Yer İmleri