Sayfa 175/1027 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    2,5 milyar dolarda bir yanlislik var

hatta 250 milyon dolar bile abarti

link varmi?
    Bu işler böyle Ahmet bey ampul uretmiyorlar

LG fabrika için 3.5 milyar dolar yatırım yapacakmış

https://www.google.com/url?sa=t&sour...kzYRxdiWeRkqMw
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

2. 4.75 takilcak buralarda biraz sanırım

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ohal korkarım acaba diye düşünüyordum ama akp seçim beyannamesinde yakın gelecekte hiç kalkmayacağını gördüm.

http://www.paraanaliz.com/2018/ekono...is-gibi-23445/

“Haklar ve hürriyetlerin temel şartı vatandaşlarının can ve mal güvenliğinin devlet tarafından sağlanmasıdır. 15 Temmuz gibi yarım asırlık dış destekli sinsi bir projenin sonucunda gerçekleştirilen hain darbe girişimi karşısında başlatmak zorunda kaldığımız OHAL uygulamasını vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerine zarar gelmeden milli güvenliğimizin ve vatandaşlarımızın huzuru tam olarak tesis edilene dek sürdüreceğiz.”

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Demek ki günümüzde de el koymanın farklı yolları var mış.........Hesaplar donduruldu derlerse kimi kime şikayet edeceksin........

Akşam akşam bizim dolara yine basmışlar...........
    Yani ... Millet gelip evlerindeki yada bankalardaki kasalarını açtırıp zorla Dolarlarını alacaklarını sanıyor. Halbuki modern çağda bunun dediğiniz gibi gayet demokratik ! yolu var. Örneğin Yunanistanda hala bir gün içinde çekebileceğin parada sınır var.Öte yandan Yunanlılar şanslı paralar EURO en azından badem yapılan paralarının Tl gibi pul olup gitme durumu yok.Yada ne bileyim Eurolarınızı şu fiyattan Tl yaptım ve PULA çevirdim deme durumu yok. Oysa 1992 yılında Arjantinde milletin Dolarlar bir gecede Peso olmuştu.
    Güven kayboldu mu geri kazanmak çok zor, hele bir ülkede abbas varsa ve dün dediği yarın farklı oluyorsa güven zor kazanılır.

5. Tcmb reeskont kredilerinde kuru sabitledi.

Bu hamle zaten az olan net rezervlerini daha da azaltacak. Direk döviz satışına muadil bir hamle.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Tcmb reeskont kredilerinde kuru sabitledi.
    Ne anlama geliyor bu şimdi?

*tcmb: Kredinin vadesinde ödenmesi halinde, abd doları için 4,2000, euro için 4,9000, ingiliz sterlini için 5,6000 kuru kullanılarak türk lirası olarak yapılabilmesine olanak tanınması karar verildi

*tcmb: Kredi kullandırım tarihindeki işlem kurunun sabitleme kurundan yüksek olması durumunda kredi geri ödemesinde kredi kullandırım tarihindeki işlem kurunun esas alınmasına karar verildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 175/1027 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •