Sayfa 400/917 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bizde para onlarda bilanço çok.. Alıştık zaten bilanço beklerken düdüklenmeye, Allahtan düştükçe alacak paramız üç beş çıkıyor. Hani diyoruz ya sağlam hisse, borcu harcı yok, satışları iyi, ihracat yapıyor filan. Fakat patronları sıkıntılı, bilançoları iç ediyorlar filan..Hepsini kabul ettik. Durmak yok yola devam..:-))))
    bu nedir arkadaş. her fırsatı foş diye boşalmaya kullanıyorlar. bir iki üç boşaldın. nereye kadar gideceksin, senin de takaatin kalmayacak yukardaki arkların dediği gibi o güzel bu güzel, döviz yönünden de iyi şu sıralar bu da bizim için pozitif derken sürekli erken boşalma bu nedir abi :D gerçi tahta sığ, e senetlerin hakimiyeti bir kaç kişide. sonuç bu.

2. Ucundan azıcık değdik , 4.99 gördük . Ölü taklidi yapmaya devam ediyoruz. İmam başında bekliyor. Gömün demeye hazır. Bakalım meftayı kim kaldıracak☠

3. Yabancı satışı durmuş nihayet. Yabancı oranı 3,10% dan 2,3% e düşerken 10 günde 10% değer kaybetti kütpo. Ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by Phantom Yazıyı Oku
    Yabancı satışı durmuş nihayet. Yabancı oranı 3,10% dan 2,3% e düşerken 10 günde 10% değer kaybetti kütpo. Ytd.
    satış akyatırım satınca yabancı satışı görnüyor
    arada hsbc aldı hsbc yabancıya alır
    dün yine hsbc ve akyatırım aldı
    ama oran artmıyor
    yüzde 99 hissede manipülasyon var.
    f/k 5 i geçtim 0.6 defter değeri çarpanı. 90 lardan beri borsadayım bu kadar düşük oranları çok nadir gördüm. piyasa değeri 200 milyon tl den fiyatlanıyor
    defter değerinin nerdeyse yarı fiyatına fiyatlanıyor.
    2010 ve 2016 da maliye bilanço incelemeye takılmış. 2017 içinde her yere şikayet ettim. bilanço nun 2 kaleminin özellikle incelenmesi için
    yönetim giderleri ile satış pazarlama giderleri. bu son bilançoyu inceledim.kendimce bilanço makyajı hilesi göremedim. şikayetlerden geri dönüş gelmedi ama bi fayda olmuş gibi. 15 kata yakın kar artışı oldu ama hisse fiyatlaması olmadı
    hisseyi daha da aşağı çektiler.
    tahminim yüzde 99 tahtada manipülasyon var. bu sefer de bunun için spk ya yazıcam.
    sizlerde yazın. illa sonuç alınır. boş geçmeyin.
    bu sefer şirket ya da patron kaynaklı olduğunu zannetmiyorum. çünkü hisse düşsün isteselerdi yine kötü bilanço gönderirlerdi
    bu sefer tahtada cirit atanlar manipülasyonu yapıyor
    buna da yazalım amk
    bakalım ne olacak.
    düşerken en önde, çıkarken gıdım gıdım.
    yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by sensitive Yazıyı Oku
    satış akyatırım satınca yabancı satışı görnüyor
    arada hsbc aldı hsbc yabancıya alır
    dün yine hsbc ve akyatırım aldı
    ama oran artmıyor
    yüzde 99 hissede manipülasyon var.
    f/k 5 i geçtim 0.6 defter değeri çarpanı. 90 lardan beri borsadayım bu kadar düşük oranları çok nadir gördüm. piyasa değeri 200 milyon tl den fiyatlanıyor
    defter değerinin nerdeyse yarı fiyatına fiyatlanıyor.
    2010 ve 2016 da maliye bilanço incelemeye takılmış. 2017 içinde her yere şikayet ettim. bilanço nun 2 kaleminin özellikle incelenmesi için
    yönetim giderleri ile satış pazarlama giderleri. bu son bilançoyu inceledim.kendimce bilanço makyajı hilesi göremedim. şikayetlerden geri dönüş gelmedi ama bi fayda olmuş gibi. 15 kata yakın kar artışı oldu ama hisse fiyatlaması olmadı
    hisseyi daha da aşağı çektiler.
    tahminim yüzde 99 tahtada manipülasyon var. bu sefer de bunun için spk ya yazıcam.
    sizlerde yazın. illa sonuç alınır. boş geçmeyin.
    bu sefer şirket ya da patron kaynaklı olduğunu zannetmiyorum. çünkü hisse düşsün isteselerdi yine kötü bilanço gönderirlerdi
    bu sefer tahtada cirit atanlar manipülasyonu yapıyor
    buna da yazalım amk
    bakalım ne olacak.
    düşerken en önde, çıkarken gıdım gıdım.
    yatırım tavsiyesi değildir.
    kağıttaki hakim güç iyi sallıyor fiyatı. yüksek ihtimal mal aynı mal. o hesaptan o hesaba gidiyor. ekstra bir yabancıya mal satışı yok demekki.

6. Sat-mı-yo-rum

7. Hissede ciddi bir maniplülasyon olduğu kesin. Bu kadar baskılanması ile bugün gördüğü 4,99 TL fiyatlaması gerçekten şaşkınlık verici. Açıkladığı bilanço ile bu fiyatları hak etmiyor. Devamlı hissede satış baskısı oluşturuldu. Gelene gidene malı çaktılar. Bu durumun şirketin gerçekleri ile yakından uzaktan alakası yok. Bir film dönüyor. Bakalım filmin sonunu nasıl getirecekler.

8. Yabancı bir ortak mı buldular acaba hisseleri toplamaya çalışıyorlar diye aklımdan geçmiyor değil?

Sayfa 400/917 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •