Sayfa 184/1027 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

*şimşek: Para politikasına ilişkin tartışmalar da bu güven kaybında etkili oldu ama mb çok güçlü bir tepkiyle -gerektiğinde devamı gelecek- aslında bağımsız olduğunu ve gerektiğinde gerekeni yapacağını beyan etmiştir ve bizim desteğimize sahiptir

*şimşek: Biz parti olarak hiçbir zaman ohal'i istemeyiz

*şimşek: Türkiye ohal ile aslında terörün nefesini kısmıştır, bu sayede turizm toparlanmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    AKP de en vicdanlı ve dürüst adam MEHMET ŞİMŞEK tir. Bundan 2-3 ay önce önümüzdeki aylar ekonomide havalar bozulabilir tedbir almamız gerekir dedi. Adamı nerdeyse linç edeceklerdi. Yurtdışına gönderdiler 1 ay yurtdışında kaldı ayar verdiler adama. Doğruyu Söyleyen 9 Köyden Kovulur misali adamı milletvekili listesine koymayarak yol verdiler. Ben AKP de sadece Mehmet ŞİMŞEK e değer veriyorum. Geri kalanının alayı Güneşi Balçıkla Sıvamaya devam ediyor. NEYSE AK KOYUN KARA KOYUN 24 Haziranda ortaya çıkar. Seçimi kaybederlerse yeni Gelecek Hükümet bunların Sermaye Piyasalarında yediği naneleri bir bir ortaya çıkardıkça Onlara oy verenler ALDATILMIŞIZ diyeceklerdir.
    katılıyorum geneline. En azından içlerindeki en düzgün adam. Ama açıklamaları yine de biraz korkarak yapıyor. Adam KAMUNUN BORÇ SORUNU yoktur diyor gel de inan
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

*şimşek: Yatırımcılarla diyaloğa geleceğiz, onun etkisini 1-2 hafta içinde çok güçlü bir şekilde göreceğiz

*şimşek: Bu şüpheye dayalı endişelerin nedeni iletişim kopukluğu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*şimşek: (7 haziran toplantısı) kararı merkez bankamız verecek

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ince iyi partiden chp den full alcak . Hdp full olmaz. Hatta ikinci tur rte kayar (asiretler yuzunden )
    Aksener iyi parti chp full. Hdp belirsiz.
    Ince akp mhp den 1 oy alamaz
    Ya aksener . Akp mhp yi cokertir ikinci turda
    Az dusunun.
    Aksener in oy deposu akp mhp secmeni
    İnce çok iyi bir rüzgar yakaladı
    ama bende şöyle düşünüyorum
    bu iktidarın yaklaşık son 12-13 yılında ''cahape zihniyeti'' diyerek şeytanlaştırdığı bir partiye
    RTE bile gelip ben chp den adayım dese hala ona bile oy vermeyecek yıkanmış beyin sayısı en az %30 dur

farkında mısınız şu an medyada ( yandaş ve trt) Akşener diye biri yok !!
    bence de rakip olarak İnceyi istiyor..

*şimşek: (7 haziran toplantısı) kararı merkez bankamız verecek

*şimşek: (7 haziran toplantısı) hiç bir zaman merkez bankasının ne zaman ne yapması gerektiği konusunda konuşmadım, biz sadece dezenflasyon sürecinde mb'ye yardımcı olacağız

7.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    bu iktidarın yaklaşık son 12-13 yılında ''cahape zihniyeti'' diyerek şeytanlaştırdığı bir partiye
    RTE bile gelip ben chp den adayım dese hala ona bile oy vermeyecek yıkanmış beyin sayısı en az %30 dur

bence de rakip olarak İnceyi istiyor..
    Aklin yolu bir
    Ikinci tura kim kalsa onu desteklicez ama iyi dusunmek lazim.
    Aksener cb olursa ince yi bb yapar

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku

bencede rakip olarak İnceyi istiyor..
    Eh mantıklı tabi de ,ne diyeyim insan biraz da RTE istemeyenler bizim gibi tıpış tıpış inceye bir defa oy versinler istiyor.Biz ekmelettine verdik di mi.Neyse bu işler planlanmıştır, biz seyredelim yeter, ne etkileyebiliriz ne çözebiliriz şimdi.Bir 5 yıl sonra da bu günler de aslında neler oldu anlaşılır çözülür.Bizim memleket böyle maalesef.Reis gitsin diye planlandıysa gider.

Sayfa 184/1027 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •