Sayfa 192/1027 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    uğur gürses

@ugurses

Şimşek NTV'de söylediklerini aynı şekilde tekrarlayacaksa Londra'ya hiç gitmesin...
    gardaş tatile gidiyorlar.!!
    Beleşe..!!!
    Vatandaşın parasıyla..!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yok valla benimde alakam yok ama banada takılmış işte. Üstelik ad block var bilgisayarda
    Akllında olsun bu tür linkleri paylaşıp tıkladığın anda en az 15 gün reklam ekranına yapışıp kalır. Ben de eleştirisel bir site diye tıkladım , seçime kadar birlikteyiz kendisyle ekranda artık.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    gardaş tatile gidiyorlar.!!
    Beleşe..!!!
    Vatandaşın parasıyla..!!!
    Kesinlikle zaten adam ingiliz değil mi.Bir anlamda memleket ziyareti onun açısından.Etnik köken başka vatandaşlık başka.Adam resmi, açıdan bakarsan ingiliz benim bildiğim.Acaba çifte vatandaşlığı varmıdır,bak şimdi kafama takıldı.

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu söylediğinizin de riski var. Zira 7 Haziran'da artış ve sadeleşme yapmaz ise bir sonraki toplantı temmuz sonu. 7 Haziran ile 24 Haziran arasında çok ciddi hareketler oluşabilir bu da seçmen davranışları açısından ciddi bir risk yaratabilir. Zira seçmen güce oy verir. Çok ciddi bir dalgalanma zayıflık belirtisi olarak algılanabilir. Hükümet işi kontrol altına aldığını hissettirecek her türlü hamleyi yapmak isteyecektir.
    Bu söylediklerinize kesinlikle hak veriyorum , kötü bir ekonomiyle seçimi götürmeyi , kazanmayı istemez kimse.Eli kuvvetli olarak kazanmak ister ama cidden düzeltilebilecek bi ekonomi şuan gözükmüyor. Bir bina gibi alttan bi tuğla çek , gitti herşey.
    Sözüm meclisten dışarı ama seçmen dolara bakmıyor , evet seçmen güce oy veriyor, ama o seçmen madalyonun sadece olumlu yüzünü görüyor. Hepsinin elinde bi demet papatya. Ufka ılımlı bakıyorlar.Zaten onlar için RTE güçlü bir lider.Herşeyden habersizler.Faiz artırımı - azaltımı ile seçim arasındaki o ince çizgileri gören kısım çok az.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Akllında olsun bu tür linkleri paylaşıp tıkladığın anda en az 15 gün reklam ekranına yapışıp kalır. Ben de eleştirisel bir site diye tıkladım , seçime kadar birlikteyiz kendisyle ekranda artık.
    Bende yaklaşık bir haftadır var hiç açmamıştım sadece paylaştım keşke linki paylaşmasaydım kusura kalmayın. Ad block kaldırdım kurdum şimdilik gelmiyor bu herifin reklamı.

6. IMF Başkanı Lagarde: Türk Politikacıların söylemleri , uluslararası yatırımcıları alarma geçirdi.

Soru: Kendisine para politikası ile ilgili söylemlerden uzak durmasını tavsiye eder misiniz?

Lagard: Evet.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...lamasi-2428811
    Daha durrrrr bunlar iyi günler 👊👊

Petrole iyi bastılar oradan kurtarırlar bari.

Sayfa 192/1027 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •