Sayfa 193/1027 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Bu söylediklerinize kesinlikle hak veriyorum , kötü bir ekonomiyle seçimi götürmeyi , kazanmayı istemez kimse.Eli kuvvetli olarak kazanmak ister ama cidden düzeltilebilecek bi ekonomi şuan gözükmüyor. Bir bina gibi alttan bi tuğla çek , gitti herşey.
    Sözüm meclisten dışarı ama seçmen dolara bakmıyor , evet seçmen güce oy veriyor, ama o seçmen madalyonun sadece olumlu yüzünü görüyor. Hepsinin elinde bi demet papatya. Ufka ılımlı bakıyorlar.Zaten onlar için RTE güçlü bir lider.Herşeyden habersizler.Faiz artırımı - azaltımı ile seçim arasındaki o ince çizgileri gören kısım çok az.
    Yo yo o kadar da değil.Millet her gün markete gidiyor,dolmuşa biniyor,fatura ödüyor,çocukların okul masraflarını ödüyor.Bizim millet cebine bakar.Reis gelen paralarla doğruya doğru baya bir vatandaşa para dağıttı.Şimdi dağıtamıyacak ve onun varlığı milleti ekonomik olarak zorlayacak.Bunu gören bizim halk pragmatiktir.Anap iki seçimde nerden nereye düşmüştü,dsp 2 seçimde ne hale gelmişti hatırlayanlar olacaktır mutlaka.

2. BlackRock (İsabelle Mateos) : Türkye için ikiz açık ciddi bir problem. Bu yoldan dönülmeli.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Aziz nesine saygılar

Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Bu söylediklerinize kesinlikle hak veriyorum , kötü bir ekonomiyle seçimi götürmeyi , kazanmayı istemez kimse.Eli kuvvetli olarak kazanmak ister ama cidden düzeltilebilecek bi ekonomi şuan gözükmüyor. Bir bina gibi alttan bi tuğla çek , gitti herşey.
    Sözüm meclisten dışarı ama seçmen dolara bakmıyor , evet seçmen güce oy veriyor, ama o seçmen madalyonun sadece olumlu yüzünü görüyor. Hepsinin elinde bi demet papatya. Ufka ılımlı bakıyorlar.Zaten onlar için RTE güçlü bir lider.Herşeyden habersizler.Faiz artırımı - azaltımı ile seçim arasındaki o ince çizgileri gören kısım çok az.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. ""İhracat ve Döviz Kazandırıcı Hizmetler Reeskont Kredilerine İlişkin Basın Duyurusu
    25 Mayıs 2018, Sayı: 2018-20

25 Mayıs 2018 tarihinden önce kullanılan ve 31 Temmuz 2018 (dahil) tarihine kadar vadesi dolacak olan ihracat ve döviz kazandırıcı hizmetler reeskont kredilerinin, kredinin vadesinde ödenmesi halinde,
    ABD doları için 4,2000, Euro için 4,9000, İngiliz Sterlini için 5,6000 kuru kullanılarak Türk lirası olarak yapılabilmesine olanak tanınması ve kredi kullandırım tarihindeki işlem kurunun sabitleme kurundan yüksek olması durumunda
    kredi geri ödemesinde kredi kullandırım tarihindeki işlem kurunun esas alınmasına karar verilmiştir.""

Bunlar hiç akıllanmaz, aynı yöntemleri deneyerek farklı sonuç/ çözüm bekleyen mankafalar bunlar.
    homo sum humani nihil a me alienum puto

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    BlackRock (İsabelle Mateos) : Türkye için ikiz açık ciddi bir problem. Bu yoldan dönülmeli.
    Biz söylediğimizde iplemez ama el söylediğinde mike mike iplerler. Ha benim demem ile onların iplemeyeceğini bildim o nedenle bende onların sistemi iplemedim aldım Dolarımı. Yok üyle üç kuruşa beş köfte.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    BlackRock (İsabelle Mateos) : Türkye için ikiz açık ciddi bir problem. Bu yoldan dönülmeli.
    Yalnız kadının isim Yunan mitolojisindekilerden ha
    Bunlarda böyle engin Altan duzyatan Cüneyt tarçın gibi kod isimmi kullanıyorlar acep

8.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Yalnız kadının isim Yunan mitolojisindekilerden ha
    Bunlarda böyle engin Altan duzyatan Cüneyt tarçın gibi kod isimmi kullanıyorlar acep
    Bu kadın 15 sene IMF'de kritik görevlerde yer aldı. Şimdi Blackrock'ta yüklü fon yönetiyor. Öyle çirkin Sokrates'e , Cücü'ye benzemez.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 193/1027 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •