komik olan bunlar degil
komik olan sag elini kaldirip Ingiliz kralicesine ve Ingiltere nin menfaatlerine baglilik YEMINI eden bir insanin Turkiye Cumhuriyetinde bakan olmasi
mesela ABD de devletin alt kademelerinde bile gorev almak istesen cifte vatandasliga konu olan obur ulke vatandasligindan ciktigini kanitlamadan ise basvuramiyorsun
Ama bu Ingilitereye baglilik yemini etmis adam nasil benim ulkemde bakanlik yapiyor? Allahaskina birisi aciklasin bana
Ha bir de Tansu Ciller var ama o baska konu ve daha vahim
Suana kadar verilmiş cezalar ortada , OFAC’in amaci bir bankayı batırmak degil. 2 milyar dolar piyasa degeri olan şirkete 49milyar dolar ceza kesilmez , kesilirse de bunun kasıtlı olduğu açıktır . Suana kadar 50milyar dolar ceza kesmiş ofac yarısı kendi bankalarına .. 20-30-40 milyar doların ne olduğundan haberi yok sanırım bu laflari dolastiranlarin .. Ciddi boyle bir duyum olsa piyasayi kimse ayakta tutamazdi.
Sonuç bir bankaya ceza verirken sucun agirligina bakarsın ama kurumun finansal gücüne de bakar ona göre ORANTİLİ bir ceza verirsin ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu foruma nöbetçi yazar olarak sn. ahmetg ithal edildiğine göre dolara elfatiha. Kendisi her gittiği başlığın savunduğu konuyu alaşağı etmekte ustadır. Bu başlığın konusunu alaşağı ederse memlekete büyük katkı sağlamış olur. Reis tarafından ödüllendirilir bile.
Herşey güzel, pardon anonim olacak..M. Şimşek; Gerektiğinde firmalarımıza yapılandırma konusunda güçlü destek vereceğiz, kayıtsız değiliz.![]()
Yer İmleri