Sayfa 208/1027 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Nasıl program bu ya!! Dolar bitecek ama biraz acı çekeceğiz diyor arkada derin anal yazıyor...
    e bunun subluminal mesajı filan kalmamış artık
    direk mevzuya girmiş..
    demek ki milleti düşündüğümüzden de kötü yapacak bunlar ..

Moody’s puts Italy on review for downgrade
    İtalya’nın notu indi.!!
    https://www.ft.com/content/d19ed142-...1-e01af256df68
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yıllardır gırtlağına kadar dolar borcu yapmış bir ülke için güzel palavrasyonlar bunlar..ben mi sıfırladım stopajı yabancılara..babam mı soktu 130 milyar dolar sıcak parayı ülkeye..yazılacak çok şey varda, neyse..

Sıkıya gelince, Mart kedisi gibi hem yap hem bağar..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Dolares uzaya fırlatılmayı bekleyen roket gibi roketin düğmesine londradan basılacak. ..
    Neden londra? belki tokyo

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yıllardır gırtlağına kadar dolar borcu yapmış bir ülke için güzel palavrasyonlar bunlar..ben mi sıfırladım stopajı yabancılara..babam mı soktu 130 milyar dolar sıcak parayı ülkeye..yazılacak çok şey varda, neyse..

Sıkıya gelince, Mart kedisi gibi hem yap hem bağar..
    75 gayme borcu 550 gayme yaparken Dolar rezerv paraydı , baktılar ödenemeyecek bu borç , USA , UK falan batırcak projeler geliştirdiler , yerli uçak ,tank ,araba falan üretip birde trakyada doğalgaz ,şırnak ta petrol buldular

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    75 gayme borcu 550 gayme yaparken Dolar rezerv paraydı , baktılar ödenemeyecek bu borç , USA , UK falan batırcak projeler geliştirdiler , yerli uçak ,tank ,araba falan üretip birde trakyada doğalgaz ,şırnak ta petrol buldular
    Batıracak olsa doları yan başlıktaki sn. Sar batıracaktı..baktı batıramadı, yazı yazmayı bıraktı garibim..

Ha birde grafikçi kardeş vardı en son aşağıdaki başlıkların birinde geçen sene 10. ayda doları WC kağıdı yapmıştı..şimdilerde yazmayı bıraktı artık..

Ha insan oğlu yanılabilir, çok doğaldır..ancak iddialı konuşmak veya taraftar olmak bambaşka bir şey..umarım hatalarını anlıyorlardır..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Gözlerim şaşı beş görüyor zannettim..Alaman 10 yıllıklarda 0,40 , -%14,53..

İspanya ve İtalya'dan dolayı güvenli liman olmuşlar(US 10 yıllıklar 2,93 , -%1,54)..neyse bu bizim, daha doğrusu EM'lerin sorunu değil..herkes rahat olsun..

Ancak parite 1,1652..
    Normalde ortada iyiki bir panik yok..yoksa panik ister İtalya, İspanya yüzünden olsun, ister EM'ler sebebiyle olsun, sonuçta dolarda bir güvenli limandır..unutmamak lazımdır..

8. Dolar seçime kadar uyur ya uyandirmayin zaten gidecegi yere gitti Halkbank cezasininda acelesi yok nasilsa kescekler niye acele etsinler ayrica bence sadece o değil bi tane daha zannedersem var cunki tüm duruşma tutanaklarinda tüm dediysem bazılari tabiki bank1 ve bank2 tabiri Var neyse umarım acitmazlar fazla Acitirlarsa kendileri kaybeder
    Yatırım tavsiye degil
    Son düzenleme : Moruk; 26-05-2018 saat: 02:38.

Sayfa 208/1027 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •