Sayfa 226/1027 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Adam haklı beyler..ada ülkesi değiliz, tabiki etkileniriz..

Kim korkar hain USD'den..onu vatan hayınları alsın..

Haydi vatan severler, son kuruşuna kadar hisse almaya..

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Faiz artarsa sonradan düşürmek mümkün, kur artarsa sonradan düşürmek mümkün değil. O nedenle faiz daha kullanışlı bir enstruman.

Kur faize der ki: Seninle benim aramdaki fark kardeş benim adamlarım ölmeye gider seninkiler öldürmeye, öldürmek için giden ölmeden ve öldürmeden dönebilir ama ölmeye giden ........
    Cümleyi anlamaya çalışırken devreler yandı dostum benim.
    Ama her zaman ki gibi haklısınız doğru tespit.

3,82 TL'den dolar alan berber Ramazan'la dalga geçenler parmak kaldırsın bakiyim..

Şimdilik %23,5 civarı getiri, fena sayılmaz..YTD..

http://www.internethaber.com/dolar-m...si-1841825.htm

4. Faiz ilac tam zamanında ve yeterli dozlarda verilmezse söylenen tüm seçim vaatleri de yapılırsa enflasyon going to do moon olur !! Tabi dolarda söz dinlemeyen şımarık çocuğa döner ! Eğer dışarıdan yeniden bir para girişi başlarsa orasını bilemem

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Faiz ilac tam zamanında ve yeterli dozlarda verilmezse söylenen tüm seçim vaatleri de yapılırsa enflasyon going to do moon olur !! Tabi dolarda söz dinlemeyen şımarık çocuğa döner ! Eğer dışarıdan yeniden bir para girişi başlarsa orasını bilemem
    Sevgili Bahri KGF, ''forever'' teşvikler , epeydir hükümet bunları yapıyor zaten..o yüzden kredi kuruluşlarıda uyarıp, not güncelliyorlar ya..seçim sonrasına fazla bir şey kalmaz merak etme..torbanın dibi gözükmüş olur..

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    .............
    Ya da oğluna "sıfırla" diyen o bilinmez kişinin telefonda dile getirdiği kadar dövize yaklaşılabilir mi?
    Her zaman GürSes olan o bilinmez kişi, o gün durumun vahimliğinden KısıkSes olmuştu!

Oğlan ise kavraması biraz geç olduğundan babasının tersine GürSes olup çağlamıştı..

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Sevgili Bahri KGF, ''forever'' teşvikler , epeydir hükümet bunları yapıyor zaten..o yüzden kredi kuruluşlarıda uyarıp, not güncelliyorlar ya..seçim sonrasına fazla bir şey kalmaz merak etme..torbanın dibi gözükmüş olur..
    https://youtu.be/d-TjmIuGMlg
    Bu şarkıyı söyleyeceğim dolar için belki faydası olur

Sayfa 226/1027 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •