Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
Sayın hakem.... Acaba yazdıklarımı okumadan mi cevap verdiniz yoksa sırf borsadan para kazanılmaz tezini desteklemek için mi bu yorumu yaptınız anlamadım.... Ben 2012 de portfoyun x kısmını aldigimi, kalan 6 senede 2x kısmını aldgimi belirttim.... Siz tüm portföyü 1.60 dan hesaplamisiniz....zorlmaninda bu kadarı olmaz.....

Gelelim temettü işine... Gecen 6 sende bir defa temettü aldım... O da gecen sene... Son pozisyon aldığım kagit..... Yani bu zamana kadar temettü veririm sıfırdi.... Ama euro bonda göre kaç kat kazanmasım bi hesaplayın... Dolar kurunu da ortalama alın en düşükten değil.... Madem bi hesap yaptınız.... Şimdi tekrar bi yapanın bakalım.... Hangisi karlı....
Hey allahım bu arkadaşlar beni valla buraya yazmaktan soğutacaklar)))))))Borsadan para kazanılmaz tezi olan adam 25 yıldır borsaya girer çıkar mı.Ne diye zorlayayım konuyu.Dövizin yıllık eurobond faizinide hesaba kattınız mı acaba.Yıllık yüzde 7 dolar faizini de hesabınıza katın.Neyse 5 değil 10 kat da kazanmış olabilirdiniz öyle kağıtlar da var borsada ,yazdıklarım değişmezdi sn ctuğrul diye bir yorumcu üstad vardı onun dediği gibi geminin arkasındaki dalgaların yönüne bakarak geminin nereye gideceği bilinemez.Eurobondun getirisi garanti ve devamlı olacak.Borsada da bu garanti var diyorsanız elbet borsada kalın hatta lotunuzu artırın.Ama lütfen zorlamanın bu kadarı olmaz falan, diye garip cümleler kurmayın.Size istinaden getiriniz iyi diye yazdım zaten.Arkadaşlar ben buraya haklıyım benim dediklerim olacak diye yazmıyorum.Birşeyler öğreneyim diye foruma girer ,yazılanları okurum ben.Kendi bildiklerimi zaten biliyorum başkaları ne diyor fikirlerim doğru mu diye kendimi test etmek için foruma girerim ben.Sayın dudu ,sn wıseınvestor,human ve diğer arkadaşlardan da baya bir şey öğrendim sağolsunlar.Olumsuz düşünüyorum diye yazmıyayım mı anlamadım ki.)))))))))))