Sayfa 623/637 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. @kingsailor,

Modern portföy teorisi diye bir şey duydun mu?

Ben şahsen kişisel başarılarla ilgilenmiyorum. Bugün iyi kazanırsın yarın kaybederdin, önemli olan 15-20 sene aynı başarıyı sürdürmek.

Mesela şu an elinizdeki hisse, yani 300-400 hisse arasından alınabilir bulduğunuz tek hisse, sır değilse paylaşabilir misiniz? Başarınızı biz de takip ederiz...eğer başkaları öğrenmesin derseniz özelden de yazabilirsiniz...benim başkasının hissesini takip listemde değilde almayacağımdan emin olabilirsin..

Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Borsayi falan bırakalim simdi ..Siz once iletişim kurmanın temellerini öğrenin..... Siz gerçek hayatta bulunduğunuz bir ortamda isim zikretmeden insanlara hakeret ediyor musunuz... İsterseniz deneyin.... Mesela arkadaşlarınızla beraberken "aramızdan bazılari gerizekali" diyin. Bakın ne oluyur....

Burada klayevenin arkasına saklanarak topuktekilere hakeret etme gibi bir cabada bulunarak hayattaki iflasınızi açıklamasını zaten... Borsada kaz*****z ne yazar....
    Şimdi 25 yıldır borsaya giren çıkan adama sen borsadan yeterlilik alamazsın demek incelik mi oluyor.Yaşı senden en az 15 yaş büyük olduğu halde sen diye hitap etmek incelik mi oluyor.Gelip gelip hakkımda yazma, bana istinaden yazma dendiği halde sen kumarbazsın ,yok seçimler için iddia oyna, yok maç için iddia oyna diye laf çarptırmak incelik mi oluyor.Yazılarını eleştirirken ama kasıtlı ama kasıtsız sözlerini çarptırmak hesaplarını yazılanları ama kasıtlı ama kasıtsız anlamadığı halde eleştirmek incelik mi oluyor.Siz yazılanları bir daha okuyun sonra bunları yazın.Klavyenin arkasına saklanmak ne demek neden korkacağım.Burda herkes klavye arkasından yazıyor.Tanısam yüzüne de bu yaptıkların yanlış derim.Topik özgür bir ortam.Düşüncelerini yazmak herkesin hakkı.Yalnız son 6 mesajının 5 inde bana gönderme yapan kumarbaz diyen birine cevap yazmam fikirlerimi savunmam neden garip ol

sun.Ben tek bir kez bile bana gönderme yapılmadığı anda kimseye cevap yazmadım.Neyse sizlere bol kazançlar sevgiler saygılar.Not Aksa hakkında özel mesaj atan tüm arkadaşlara zamanı gelince özelden mesaj yollayacağım.O konuda söz verdim tutarım.Bu forumda nasılsa genç arkadaşlar yeterince bilgili ,yeni bir şeyler öğrenmelerine gerek yok bence de.

Hayattaki iflas derken o konuda bir özür beklerim normalde ama sanırım temel nezaket kurallarının anlatımı şimdi uzun sürer.Sn kıngsailor tanımadığınız insanlar hakkında bunlar yazılmaz.Belki ben sizden çok daha her anlamda başarılı bir insanımdır ne biliyorsunuz.Gerçi siz benden başarılı bir insan olsanız da hayatın acımasız davrandığı insanlar hakkında da bu tarz cümleler hiç bir ortamda söylenmez ayıptır.

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    @kingsailor,

Modern portföy teorisi diye bir şey duydun mu?

Ben şahsen kişisel başarılarla ilgilenmiyorum. Bugün iyi kazanırsın yarın kaybederdin, önemli olan 15-20 sene aynı başarıyı sürdürmek.

Mesela şu an elinizdeki hisse, yani 300-400 hisse arasından alınabilir bulduğunuz tek hisse, sır değilse paylaşabilir misiniz? Başarınızı biz de takip ederiz...eğer başkaları öğrenmesin derseniz özelden de yazabilirsiniz...benim başkasının hissesini takip listemde değilde almayacağımdan emin olabilirsin..
    Hicbirseyin modern olmadığı ülkede mordernite peşinde koşmaya gerek yok....

Ekonomi eğitimi almadım.... Bu konuda sizinle tartışamam o yüzden....

Tek hisse demedim... Beyendigim 3 hisse var dedim... Benimki bunlardan biri....sizde de var zaten....

Yalniz söylemem pek biseyi değiştirmez.... Cunku birinci nokta doğru şirket ikicisi ise doğru maaliyet.... Şirket dogru olsada şu saatten sonra doğru maaliyet olusturulamaz....

Borsaya kendi alın terim ile kazanarak soktugim miktar 3x demiştim..... 2012 de x miktar kalan 6 senede 2x daha.....

Bu sene için şirketin hisse basi kar beklentisini kendi elimde ki lot adedi ile çarptığımda çıkan rakam 2x....ekranda gördüğüm fiyat beni çok enterese etmiyor....

Bilmem anlatabildim mi??

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Eurobond faizi bir cok bileseni icerdigi icin cok onemli evet.

2 sene evvele kadar 25-30 sene kira carpani ile gmler kapis kapis gidiyordu.

Bence eurobond faizinin 7.25% oldugu bir ortamda gm carpani 13-14 sene olmasi gerekir max. (100/7.25)

Bunun alti ucuz uzeri ise pahalidir.

Syg,
    Bu oranı bir yere not edelim. Gaza gelip ev almamak için çok güzel ve kullanılışlı bir veri.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Hicbirseyin modern olmadığı ülkede mordernite peşinde koşmaya gerek yok....

Ekonomi eğitimi almadım.... Bu konuda sizinle tartışamam o yüzden....

Tek hisse demedim... Beyendigim 3 hisse var dedim... Benimki bunlardan biri....sizde de var zaten....

Yalniz söylemem pek biseyi değiştirmez.... Cunku birinci nokta doğru şirket ikicisi ise doğru maaliyet.... Şirket dogru olsada şu saatten sonra doğru maaliyet olusturulamaz....

Borsaya kendi alın terim ile kazanarak soktugim miktar 3x demiştim..... 2012 de x miktar kalan 6 senede 2x daha.....

Bu sene için şirketin hisse basi kar beklentisini kendi elimde ki lot adedi ile çarptığımda çıkan rakam 2x....ekranda gördüğüm fiyat beni çok enterese etmiyor....

Bilmem anlatabildim mi??
    Siz de beni anlayın lütfen. Bu başlığın amacı balık tutmayı öğretmek, genç arkadaşlara yol göstermek. Tüm görüşlere saygılıyım, ancak görüşe dayanak oluşturan mantığı da sorguluyoruz ki, herkes kendi durumuna uyarlasın ve kendince en doğru yolu bulsun.

Mesela portföy tutarı çok azsa, fazla çeşitlendirmeye gerek olmayabilir. Bunu anlarım. Ama bunu da mutlaka belirtmek gerekir.

Ayrıca, şu anki hissenizi az çok tahmin edebiliyorum. Bende de olduğu için umarım beklediğiniz kadar başarılı bir performans gösterir.

8. ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Şimdi 25 yıldır borsaya giren çıkan adama sen borsadan yeterlilik alamazsın demek incelik mi oluyor.Yaşı senden en az 15 yaş büyük olduğu halde sen diye hitap etmek incelik mi oluyor.Gelip gelip hakkımda yazma, bana istinaden yazma dendiği halde sen kumarbazsın ,yok seçimler için iddia oyna, yok maç için iddia oyna diye laf çarptırmak incelik mi oluyor.Yazılarını eleştirirken ama kasıtlı ama kasıtsız sözlerini çarptırmak hesaplarını yazılanları ama kasıtlı ama kasıtsız anlamadığı halde eleştirmek incelik mi oluyor.
    Çok alınganmışsınız üzüldüm...

Bir defa sen dedim onda da özür diledim, haklıydınız o konu da

Onun dışında tatlı atışmalarımız oldu, ben sizin anlayışı kıt, okuduğunu anlama özürlü demenize hiç alınmadım alınmam da

Allah daha uzun sağlıklı ömür versin, yaşı benim yaşımın 2katından fazla olup borsa da "oynayan" birine zaman ve para kaybetmemesi için seçenekler sundum,

Kağıt yükselsin diye patronun eline bakması, 25yıldır krizleri fırsata tam çevirememiş birisinin gelecek kriz için gün ay yıl bazlı tahmin yapması zoruma gitti, yardımcı olmak istedim....

Ligler bitti evet ama Dünya kupası henüz başlamadı

YTD

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 623/637 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •