Sayfa 259/1027 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Misal yüzde 20 faiz varken herhangi bir şey almak mantıklımıdır.Araba ,ev alırım,eşyamı yenilerim diyen var mı aranızda

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kur artışı dar gelirliyi ezer kimse gösterge faiz şu oldu diye konuşmaz dolar şu oldu bu oldu der
    E tüketim kısılınca patronu onu işten atınca ne yapacak o dargelirli.

3. Kıra kıra geliyor.. 4.5537 en yakın önemli rakam şu an 240 Dk lıkta...

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E tüketim kısılınca patronu onu işten atınca ne yapacak o dargelirli.
    yanlış düşünüyorsunuz asıl dolar artşında tüketim kısılır dolar artışının tüketim davranışlarına psikolojik etkisi diye pek çok yazılmış bilimsel yazı var bahsettiğiniz inşaat sektörü ise yüksek kurdan dolarını bozup ev alan pek çok kişi var şu an çevremde

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    yanlış düşünüyorsunuz asıl dolar artşında tüketim kısılır dolar artışının tüketim davranışlarına psikolojik etkisi diye pek çok yazılmış bilimsel yazı var bahsettiğiniz inşaat sektörü ise yüksek kurdan dolarını bozup ev alan pek çok kişi var şu an çevremde
    E o bugünlerde oldu bitti.Kur dengeye gelince de bu faiz artık düşürülemez.Neyse ya zaten hepsi açmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Erdoğan: Faiz lobisi üzerimize yükleniyor. Boşuna yüklenmeyin. Avucunuzu yalayacaksınız.
    Doğru söylüyor vesselam [emoji2]

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Erdoğan: Faiz lobisi üzerimize yükleniyor. Boşuna yüklenmeyin. Avucunuzu yalayacaksınız.
    MB nın yaptığı tüm hamleler Faiz Lobisinin ekmeğine yağ çalmaktan başka bir şey değil. O zaman çıkıp meydanlarda EYYY FAİZ LOBİSİ AVCUNUZU YALAYACAKSINIZ demeyecekler. Bu şu demek oluyor Meydanlarda ne haykırırsa tersini yapıyor. EYY FRANSA DİYOR Faransaya gidip birşeyler satın alıyor. EYYY ABD diyor ABD den silah satın alıyor. EY İSRAİL diyor İsrail le doğalgaz anlaşmaları yapıyor. Reis meydanlarda ne derse tersini yapıyor. Bumu dürüst politika. Şimdi bu faiz artışlarının faturası kime kesilecek Tabika HALKA. Seçime kadar para basarak tedavüle süre süre vaatler karşılanır ardından kaşıkla verilenler kepçe ile toplanır. Bu faiz artışları Enflasyon rakamlarını uçurur. Bakalım Haziran ın 3 ünde açıklanacak Enflasyon kaç gelecek. Gerçi o rakamlarada pek itimatımız kalmadı. Yunanistan da aynı şekilde enflasyon rakamlarını gizleyip düşük gösterdi ve ekonomik kriz olup hükümet değişince enflasyon rakamlarının sahte olduğu açığa çıktı ve sorumlusunu tutukladılar. ASIL ÖNEMLİ OLAN İNGİLTERE ZİYARETİ ORDA YATIRIMCILARI KANDIRAMAZLARSA VE YATIRIMCI GELMEZSE ÜLKEYE Dolar bulamazlar. Borçların vadesi yaklaştıkca dolar bunları içtimaya çeker. Yaptıkları tüm hamleler günü kurtarmak için. Bundan 3 ay önce italat ara mamüllerinin Türkiyede üretilmesine yönelik teşvikleri bundan 5 yıl önce verselerdi işte o zaman durumu kurtarabilirlerdi. Neyse 24 Haizran sonrası AK KOYUN KARA KOYUN ortaya çıkacak. takke düşecek kel görünecek.

8. Bilgi için teşekkürler..
    Polonyadan hastalıklı et ithal edilmiş diye yazıyordu gazeteler..
    Yetkililer yabancı dil bilmediğinden anlamamışlar durumu...
    İnsan haliyle şüpheleniyor..29 TL olan etler bu hastalıklı etler olabilir mi diye

Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    A101 de bulabilirsin...diğer dediklerine katılıyorum ama ilginç olan yıllık enflasyona yansımıyor...son 5 yılda şahsi harcamarım %200-300 arttı
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 259/1027 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •