Sayfa 428/1006 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Katarlı bankalar da Türkleri keklemeye başladılar. Bu üç oldu onları şikayet ettiğim. Ama BDDK ve SPK dan çıt yok. Benim şikayetimi şikayet ettiğim bankaya gönderiyorlar ve bana da gönderdiklerini bildiren sms yolluyorlar. Tam komedi. Yahu size bağımsız ve tarafsız üst kurul diye kanun gereği müracaat ediyoruz. Bankayla çözebilseydik sorunu size neden yazalım ? Ama balık baştan kokmuş. Hastaneyi CİMER e şikayet ettim, aynı şekilde şikayetim hastaneye pas edildi. Kadı meselesi... Bunlar şer-i devleti kurmuş bile.

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bankacım olmaz dedi ,kapatıp actım ,16.5 i vermedi ,nasıl yapacaz ?
    Ben mevcut Marifetli %15 faizli hesabımı şubede kapattırdım.Cepteteb'den yeni hesap açtım.%16,5 faiz verdi.

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    GLP faizi ile politika faizini eşitledi.Faiz koridoru MB Toplantı yapmadan da +- 150 puan aşağı yukarı revize (15-18 aralığında)edilebilecek.Uygulama 1 haziran itibarıyla başlayacak.Bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı MB politika faiz olacak.Bu oran mevcut fonlama faizine (16,50)eşitlenecek.
     Alıntı Originally Posted by Aficionado Yazıyı Oku
    Ben mevcut Marifetli %15 faizli hesabımı şubede kapattırdım.Cepteteb'den yeni hesap açtım.%16,5 faiz verdi.
    Aynı şekilde, ben de kapama ve açma işini internet şubesinden yaptım. Güncellendi. Bakalım oranı güncellemeyen TEB, 250k üstü için vadesizi 5k ya otomatik güncelleyecek mi?
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Katarlı bankalar da Türkleri keklemeye başladılar. Bu üç oldu onları şikayet ettiğim. Ama BDDK ve SPK dan çıt yok. Benim şikayetimi şikayet ettiğim bankaya gönderiyorlar ve bana da gönderdiklerini bildiren sms yolluyorlar. Tam komedi. Yahu size bağımsız ve tarafsız üst kurul diye kanun gereği müracaat ediyoruz. Bankayla çözebilseydik sorunu size neden yazalım ? Ama balık baştan kokmuş. Hastaneyi CİMER e şikayet ettim, aynı şekilde şikayetim hastaneye pas edildi. Kadı meselesi... Bunlar şer-i devleti kurmuş bile.
    ülkede her alanda ahlaksızlık almış yürümüş vaziyette. günde an az bir böyle bir vaka görmezsem şaşırıyorum. işler bu şekilde yürüyemez. ahlaki olarak batıyoruz ve bunun sonuçları ekonomik olarak da görülmeye başlandı. ahlaksızlık ve ekonomik sorunlar birbirlerini zamanla arttıracak gibi duruyor. bu gidişi ancak ahlaklı bir lider uzun bir sürede durdurabilir. bu kötüye gidiş "benim memurum işini bilir"den başlayıp insanların çalmayı beceremedikleri için fakir olduklarının ifadesiyle devam eden bir süreç...
    yatırım tavsiyesi değildir.

5. akbank serbest hesap hoşgeldin 3 ay günlük +1 puan artış 14.50

https://www.akbank.com/tr-tr/urunler...besthesap.aspx

vakıfbank arı hesabı hoşgeldin 15.00

https://subesizbankacilik.vakifbank....nlukFinans.htm

6. teb marifetli boşta duran parayı 5000 yapmış,3500 değil miydi,iyice abarttılar bunlar da...

Benim kurum takasbankta parayı 16.20 den bağlamış...İlk 16.75 di sonra 16.35 şimdi 16.20 ....... yine çoğu bankanın gecelik oranından yüksek...........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    teb marifetli boşta duran parayı 5000 yapmış,3500 değil miydi,iyice abarttılar bunlar da...
    Miktara gore degisiyor hatirladigim kadari ile.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 428/1006 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •