Sayfa 518/985 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Tüpcü malı toplamış ya nasip diyor dalga geçiyor bizlerle adrese satışlar o h be aç viskiyi yak puroyu ne güzel dünta arkadaşlar takasa bakın mal gayet derli toplu bir şeyler dönüyor bence çagrı hikaye bu günkü takası gördükten sonra

2.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    Tüpcü malı toplamış ya nasip diyor dalga geçiyor bizlerle adrese satışlar o h be aç viskiyi yak puroyu ne güzel dünta arkadaşlar takasa bakın mal gayet derli toplu bir şeyler dönüyor bence çagrı hikaye bu günkü takası gördükten sonra
    Aynen benimde dikkatimi çekti.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bir ara Katar'lılara ortak olması konuşulmuştu, kapalı kapılar arkasında Katar'lılar ile pazarlık sonrasında muafiyet istenmiş olabilir mi?
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

4.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Bir ara Katar'lılara ortak olması konuşulmuştu, kapalı kapılar arkasında Katar'lılar ile pazarlık sonrasında muafiyet istenmiş olabilir mi?
    Valla persembe gunu tabana basan emeklilik fonlari.
    Adamlar 3 kurusun pesinde 5 milyon lotu huplettiler ben de sana bunu 1.61 ustu vermezsem tupcu senin gibi olayim
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Valla persembe gunu tabana basan emeklilik fonlari.
    Adamlar 3 kurusun pesinde 5 milyon lotu huplettiler ben de sana bunu 1.61 ustu vermezsem tupcu senin gibi olayim
    Bence basanlar İnfo ve A1'di.. Ama alıcılar sağlamdı...
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

6.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Bence basanlar İnfo ve A1'di.. Ama alıcılar sağlamdı...
    A1in 5 milyonu emeklilikten dustu
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

7.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    A1in 5 milyonu emeklilikten dustu
    Benim takas bu günlük güncel değil akşam açtım matrixi haklı olabilirsin!..

8.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Benim takas bu günlük güncel değil akşam açtım matrixi haklı olabilirsin!..
    Tabi ki hakliyim insanlar okuyor vebal alirmiyim.;)
    Tupcu 5 paralik adam maliyet 1.30 kafasina 1.61 ustu yapistirip onu 31 paralik yapicam
    @borsavizyon

Sayfa 518/985 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •