Sayfa 270/1027 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Fiyatlamalar oldu da borçlar hangi dolarlarla ödenecek sorun o.Ya rezervden ya halktan ya da gavurdan.2. satar mı bilmem 1. ve 3. sakat.Ne gavur dolar getirir ne de merkezde rezerv var.Ekonominin kuralı,az olan şey değerlidir.
    Yeni borçlar ile ödenecek son 10 yılda olduğu gibi... Bu borcu verenler tahsil edemeyeceklerini bizden daha bilmiyorlar mı... Yada geri dönüş için yeni borç vereceklerini... Sizce şöylemi olmalı... Biz borcu verdik tahsil edemeyiz yeni borçta vermeyiz alacaklarınız da batar.. olur mu olur.. Ya olmaz ise
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Yeni borçlar ile ödenecek son 10 yılda olduğu gibi... Bu borcu verenler tahsil edemeyeceklerini bizden daha bilmiyorlar mı... Yada geri dönüş için yeni borç vereceklerini... Sizce şöylemi olmalı... Biz borcu verdik tahsil edemeyiz yeni borçta vermeyiz alacaklarınız da batar.. olur mu olur.. Ya olmaz ise
    Yo elbette verirler de eurobond faizlerini takip ediyormusunuz.

3. Bu arada imla hatalarım için özür diliyorum gözlüklerimi unutmuşum arabada
    hakuna matara....memento mori.

Bu bahsettikleriniz 9 ay öncede biliniyordu.. Tek fark erken seçim 15 temmuz yerine 24 haziranda gerçekleşecek.. Borç meseleside... Dün almadık bu borcu oda biliniyordu.. Fed bilinmiyormuydu sizce... Fiyatlanmıllar olamazmı.... Ya oldu ise
    Günceli yansıtması açısından o zaman ben size şöyle bir soru sorayım..Arjantin'in borcu 9 ay önce bilinmiyordu ki...geçen sene 100 yıllık bono satmıştı..

5.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Göle maya çaldınız ama tutmadı.
    30 ay tezinizi kendiniz çürüttünüz.
    Tutunabileceğiniz bir dal yok çünkü.

En kötü ihtimal IMF ile borçlarını alacaklarını kesinkes biliyorlar..bu hep böyle oldu..olmayada devam edecek maalesef..

7.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Paylaşımları okuduğum ve anladığım kadarı ile gerçekten doların 7/ hatta 10 olacağını düşünen ve bu yolda seneryo oluşturmaya çalışan dolar yatırımcısı topiği ve doğal olarakta bu günlerde çok hareketli... peki.... Bir düşünce usd /TL 4,93 son dalga hedefi ve olumsuz fiyatlamalar ın fiyatlamanın içinde olduğunu, yaklaşık 30 aylık yatay bir usd/TL kuru oluşabileceğini düşünenler yok mu? Acaba...)
    Söylediğinizi oturdum eni konu zaman harcayıp, sayımlarımı gözden geçirip, zaman analizi yapıp inceledim.İmkanlı değil....
    Bu söylem sadece temel analiz yada hissiyat analizi değil de teknik analiz içeriyorsa grafiğinizi görmek isterim.
    Aksi halde bu başlıkta yazılan boş bir muhabbet olarak es geçmediğime zaman harcadığıma pişman olacağım....

Ne demek hocam gayet iyi anlıyorum sizi ,emin olabilirsiniz. :=))))))))))))

Sayfa 270/1027 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •