Ya da inþaat maðdurlarý diye google a girin bakalým kaç sayfa döküman geliyor.
Neyse .
Hepimiz ne dediðimizi ve ne kadar ciddi olduðunu biliyoruz.
Henüz ekonomik kriz çok mevzi.
Allahtan dilerim o düþünülen, çaðrýlan kriz gelmez.
Ýktidarda kim olursa olsun (namuslu adaletli becerikli insanlar gelse isteriz tabi) kriz olmasýn.
Ha bu kriz ise, buna (sadece kendim için deðil), razýyým.
Misal sizin meslek olduðu için söylüyorum.Sur yapý bitmiþ inþaatlarda tapu veremiyor.Þikayet siteleri bunlarla dolu.Çünkü bitmiþ inþaatlarýn üzerinde banka ipotekleri var.Þirket evi 2016 teslim etmiþ.Bankanýn proje ipoteði olduðu için ve sur yapý bu ipoteði parasý olmadýðýndan çözemediðinden, 2 yýl önce bitmiþ evde tapu veremiyor.Sizce bu þirket saðlammýdýr.
Sn BORA YAÞAR zamanýn banker krizi þimdi emlakta patlayacak.Durum saklanýyor ,öteleniyor.Maalesef yakýnda patlar, çok can yakacak ve çok acý çeken insan olacak.Bu iktidar o yüzden kanal istanbul dedi mi tüylerim diken diken oluyor.
“Ayý piyasasý, büyük bir çöküþ olacak”
Rogers, “fiyatlarda uzun süreli düþüþün yaþandýðý ve fiyatlarýn daha da düþeceðine dair yaygýn bir karamsarlýðýn hakim olduðu piyasa” olarak bilinen ayý piyasasýnýn yaklaþýk 8-9 yýl önce gerçekleþtiðini belirterek, “Ayý piyasasý oluþtuðunda çok ama çok ciddi olacak” dedi. Rogers, þu anda çok daha fazla küresel borç bulunduðunu, bu yüzden bir sonraki ayý piyasasýnýn hayatýndaki en kötü çöküþ olacaðýný söyledi.
Rogers, ayý piyasasýnýn gerçekleþeli yaklaþýk 8-9 yýl olduðunu söyledi. Rogers, “Bu olaðan dýþý… Normalde her 4-8 yýllýk zaman dilimlerinde ayý piyasasý oluþur. Þu anda vadesi geçmiþ durumda. Fakat ayý piyasasý oluþtuðunda çok ama çok ciddi olacak. Bir sonraki ayý piyasasý benim tüm hayatýmda gördüklerim içerisinde en kötüsü olacak” diye konuþtu.
Yer Ýmleri