-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Şöyle yazmıştınız:
"Sn BORA YAŞAR benzetmeniz yanlış ev zaten yanıyor.Biz bir an evvel itfaiye gelsin derdindeyiz."
Söylenti değil, yangın nerede?
Hani itfaiye bekliyorduk ya...
Fi yapı,dumankaya,osmanlı inşaat,inanlar inşaat,makrom yapı,bulut inşaat,kc grup,acunkent,hoffman inşaat sarphan inşaat , uludağ inşaat battı.Onlardan ev alanlara bir sorun bakalım durumları nasıl..
-

Originally Posted by
human01
Emekli olmak varmış anasını satayım böyle kaderin.....[emoji16][emoji16]
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kıskanma çalış senin de olur...
Ben 35 sene büyük bir stres ve yoğunlukla çalıştım.
Hala da çalışıyorum sayılır....
-
Ya da inşaat mağdurları diye google a girin bakalım kaç sayfa döküman geliyor.
-

Originally Posted by
HAKEM
Fi yapı,dumankaya,osmanlı inşaat,inanlar inşaat,makrom yapı,bulut inşaat,kc grup,acunkent,hoffman inşaat sarphan inşaat , uludağ inşaat battı.Onlardan ev alanlara bir sorun bakalım durumları nasıl..
Neyse .
Hepimiz ne dediğimizi ve ne kadar ciddi olduğunu biliyoruz.
Henüz ekonomik kriz çok mevzi.
Allahtan dilerim o düşünülen, çağrılan kriz gelmez.
İktidarda kim olursa olsun (namuslu adaletli becerikli insanlar gelse isteriz tabi) kriz olmasın.
Ha bu kriz ise, buna (sadece kendim için değil), razıyım.
-
Misal sizin meslek olduğu için söylüyorum.Sur yapı bitmiş inşaatlarda tapu veremiyor.Şikayet siteleri bunlarla dolu.Çünkü bitmiş inşaatların üzerinde banka ipotekleri var.Şirket evi 2016 teslim etmiş.Bankanın proje ipoteği olduğu için ve sur yapı bu ipoteği parası olmadığından çözemediğinden, 2 yıl önce bitmiş evde tapu veremiyor.Sizce bu şirket sağlammıdır.
-

Originally Posted by
HAKEM
Ya da inşaat mağdurları diye google a girin bakalım kaç sayfa döküman geliyor.
Onlar haber olanlar yani buz dağının görünen kısmı dostum.
Seçimden sonra açılacak pandoranın kutusu.
-
Sn BORA YAŞAR zamanın banker krizi şimdi emlakta patlayacak.Durum saklanıyor ,öteleniyor.Maalesef yakında patlar, çok can yakacak ve çok acı çeken insan olacak.Bu iktidar o yüzden kanal istanbul dedi mi tüylerim diken diken oluyor.
-
“Ayı piyasası, büyük bir çöküş olacak”
Rogers, “fiyatlarda uzun süreli düşüşün yaşandığı ve fiyatların daha da düşeceğine dair yaygın bir karamsarlığın hakim olduğu piyasa” olarak bilinen ayı piyasasının yaklaşık 8-9 yıl önce gerçekleştiğini belirterek, “Ayı piyasası oluştuğunda çok ama çok ciddi olacak” dedi. Rogers, şu anda çok daha fazla küresel borç bulunduğunu, bu yüzden bir sonraki ayı piyasasının hayatındaki en kötü çöküş olacağını söyledi.
Rogers, ayı piyasasının gerçekleşeli yaklaşık 8-9 yıl olduğunu söyledi. Rogers, “Bu olağan dışı… Normalde her 4-8 yıllık zaman dilimlerinde ayı piyasası oluşur. Şu anda vadesi geçmiş durumda. Fakat ayı piyasası oluştuğunda çok ama çok ciddi olacak. Bir sonraki ayı piyasası benim tüm hayatımda gördüklerim içerisinde en kötüsü olacak” diye konuştu.

Originally Posted by
MAHARAJ
Ünlü yatırımcı Soros, dünyanın yeni bir finansal krize doğru ilerliyor olabileceğini belirtti 29 Mayıs 2018 Salı, 11:24 Güncelleme: 29 Mayıs 2018 Salı, 11:25
Ünlü yatırımcı George Soros, Paris'te yaptığı bir konuşmada, "İran ile olan nükleer anlaşmaya son verilmesiyle ve transatlantik birliğinin yıkımıyla karşı karşıyayız" dedi.
Soros, açıklamasında, "Bunun Avrupa ekonomisi üzerinde olumsuz bir etki yaratması ve diğer bozulmalara yol açması kaçınılmaz. Doların gücü, gelişen piyasa para birimlerindeki yükselişi halihazırda kesmekte" ifadesini kullandı.
"Yeni bir büyük finansal krize doğru ilerliyor olabiliriz" şeklinde konuşan Soros, "Avrupa birliği, varoluşsal bir krizde. Ters gidebilecek her şey, ters gitmiş durumda" değerlendirmesinde bulundu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri