Hocam, değerli bilgilerinizi bizlere aktardığınız ve sanal portföy yarışmasındaki birinciliğimi kutladığınız için size ve Sn MR&MRS'e , sn selimtoğrul ve diğer takipçi arkadaşlara teşekkür ederim
Borsamızda mevcut analiz indikatörlerini olduğu gibi kullanmak benim şahsen işime yaramadı bu güne kadar. BB standart 20/2 sigma yerine 10/1.8 daha çok işime yaradı. Diğer göstergelerde de durum farklı değil... Sanıyorum, bu göstergeleri bulan yabancılar buldukları bu indikatörleri kendi ülkelerindeki piyasalarda denemiş ve oradaki duruma göre uyarlamışlardır. Bazı göstergeler hariç birçok indikatörü biizm piyasalarda standart ölçüleriyle kullandığım zaman, tam alım yaptığım yerde satış yiyor ve bir daha çok uzun süre kendime zarardan kurtulamıyor, stoploss yapıyordum.
Çalışmamın sonu elbette bu kadarıyla sınırlı kalmayacak. Hergün birşeyler öğrenebilmek, eski işe yaramaz bilgileri bir kenara bırakıp, işe yarayabilecek indikatörleri devreye koymakla meşgulüm. Siz; daha önceden benim bilgi dağarcığıma KC kanalı ile ilgili önemli bilgi kattınız. Teşekkür ederim. Yapılan iyiliği unutmam. Bunun dışında, her ne kadar bir şeyler öğrenme hevesime sorduğum halde ağzını bıçak açmayan sözde bilge ve üstatlara bu topikte paylaştığımız; birbirimizi incitmeden bilgi aktarımı ve teknik analizi geliştirme çalışmaları kapak olsun.
Yer İmleri