Sayfa 17/99 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
Arama sonucu : 785 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Trend Takibi

1. Hocam, değerli bilgilerinizi bizlere aktardığınız ve sanal portföy yarışmasındaki birinciliğimi kutladığınız için size ve Sn MR&MRS'e , sn selimtoğrul ve diğer takipçi arkadaşlara teşekkür ederim

Borsamızda mevcut analiz indikatörlerini olduğu gibi kullanmak benim şahsen işime yaramadı bu güne kadar. BB standart 20/2 sigma yerine 10/1.8 daha çok işime yaradı. Diğer göstergelerde de durum farklı değil... Sanıyorum, bu göstergeleri bulan yabancılar buldukları bu indikatörleri kendi ülkelerindeki piyasalarda denemiş ve oradaki duruma göre uyarlamışlardır. Bazı göstergeler hariç birçok indikatörü biizm piyasalarda standart ölçüleriyle kullandığım zaman, tam alım yaptığım yerde satış yiyor ve bir daha çok uzun süre kendime zarardan kurtulamıyor, stoploss yapıyordum.

Çalışmamın sonu elbette bu kadarıyla sınırlı kalmayacak. Hergün birşeyler öğrenebilmek, eski işe yaramaz bilgileri bir kenara bırakıp, işe yarayabilecek indikatörleri devreye koymakla meşgulüm. Siz; daha önceden benim bilgi dağarcığıma KC kanalı ile ilgili önemli bilgi kattınız. Teşekkür ederim. Yapılan iyiliği unutmam. Bunun dışında, her ne kadar bir şeyler öğrenme hevesime sorduğum halde ağzını bıçak açmayan sözde bilge ve üstatlara bu topikte paylaştığımız; birbirimizi incitmeden bilgi aktarımı ve teknik analizi geliştirme çalışmaları kapak olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sayın hayat2000
    Tebrik ederim.. Meğer sizde ne cevherler varmış..
    saygı ve hürmetlerimi sunuyorum..
    Bir de mümkünse düşüncelerinizi o malum başlıkta paylaşmadan burada paylaşsanız da gariban yatırımcılar olarak öle trene bakar gibi bakmayalım. Nereden düşünmüşte bulmuş yazmış diye bi ameliyat yapalım. Maksat sosyeteye rezil olmayalım
    (akşam iftarda yürek yedimde )
    Teşekkürler sn. selimtogrul,
    Rastgeldi ve bugünün birincisi oldum. Yarının sonuncusu bile olabilirim Zaten yarışma bu hafta sezon sonu finaline gireceği için, fikir ve görüşlerimizi burada paylaşıyor olacağız. Topikte ilk takip edeceğimiz şey endekstir. En önemli konu endeksin durumudur. Endeks rüzgardır; o ne yöne eserse bağlı olan tüm hisseler o yöne kayar.

Saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    milletin de sahur vakti sizin gibi banknot
    saydığını düşünüyor olmalısınız.
    HAYIRLI SAHURLAR
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

4. Günaydınlar efenim.

5. Kiler GYO kısa vadeli düzeltme trendinde. Trendi; aylık yön aşağı, haftalık, nötr, günlük ve 5 saaatlikte yukarı şeklindedir. Asla yatırım tavsiyesi değildir, sadece teknik analizi geliştirebilme çalışmasıdır!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Sevgili Hayat,

Böyle deyince insan geçmişe/geleceğe seslendiğini düşünüyor ve kendini tuhaf
    hissediyor.

Teknik göstergelerden istediğimiz verimi alamamamız konusundaki fikrimi daha
    önce belirtmiştim. Servetine servet katmak isteyen sermayedar ilgili ve bilgili
    kişilerden bunun için bir formül geliştirmelerini istiyor. Ancak kendisine sunulan
    reçete ile kamuoyuna açıklanan bildiri birbirinden farklı oluyor. Diğer yandan
    herkes aynı yol ve yöntemle balık tutmak isteyince oltacı takımı kovası boş eve
    dönüyor. O nedenle standart değerleri geçmiş tecrübelerimize dayanarak
    özelleştirmek gerekiyor. Hatta her hissenin bedeninin diğerlerinden farklı
    olduğunu göz önüne alarak hisselere özgü farklı kalıpta elbiseler hazırlamak lazım.

Çıktığınız serüvenin keyifli geçmesini dilerim. Her yolculukta yeni yerler görecek,
    yeni kişilerle tanışacak, hiç bilmediklerimizi öğrenecek veya bizim gibi düşünen
    insanlar olduğunu fark edip şaşıracağız. Simyacı gibi biraz soluklanmak için
    gölgeye oturduğumuzda aradığımız şeyin Afrika nın çöllerinde değil, evimizin
    bahçesindeki incir ağacının altında gömülü olduğunu anlayacağız. Time dergisine
    kapak olma hayalinden vazgeçsek iyi olur. Çünkü bu heves hüsranla sonuçlanabilir.
    Bahtsız bedevi durumuna düşüp ola ola son sayfa güzeli olmak da var.

Kolay gelsin.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Nice Senelere ...

https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Sayfa 17/99 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •