Sayfa 296/1027 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Sigortaciyim deprem hasarlari kurusuna kadar odeniyor daskdan.
    Izmir mavisehirdeki deprem sonrasi olusan catlaklari musterimizin dask tarafindan odendi;)
    Ev yıkılsa da maksımum 150 000 ödeniyor diye biliyorum yanlış mı sn borsavizyon.Yanlışsa tavan rakam ne yazabilirmisiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Doğalgaz bağlatmamıştım , geçen ay 85 tl. den aldığım mutfak tüpü 100 tl. olmuş.
    Gıt gıt gıdaklara da % 50 zam obaaa, verr mehterii verr verr,[emoji28]

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ev yıkılsa da maksımum 150 000 ödeniyor diye biliyorum yanlış mı sn borsavizyon.Yanlışsa tavan rakam ne yazabilirmisiniz.
    Fiyat deprem bolgesine evin insa yili ve tipine ve m2sine gore hesapliyor.Izmir yalidaki 300 m2 bir evle gecekondu mahallesindeki 300 m2 evin insa yil ve tipi ayniysa ayni teminati aliyorsunuz misal eviniz 500 bin tl arsa payi haric dask size mw bazinda 100 bin tl teminat veriyor diyelim siz de konut sigortasiyla kalan 400 bine deprem teminati alabiliyorsunuz.
    Daskda maksimum bina teminati 190 bin tldir
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Yani ev yıkıldı mı değeri ne olursa olsun dask 190 bin öder değil mi.

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    ............
    Nasolsa işveren cebinden...

Bir şeyler yanlış ama...
    Başkasının kesesinden başkasına bol kepçe vermek yanlış..
    A. K. Partisi asgari ücrete enflasyonu katlayan zam yaptı apartman görevlisini işten çıkardık dışarıdan hizmet satın aldık aidatları düşürdük.
    Bu görevli tam 20 yıl aşırı rahat bir ortamda çalıştı emekliliğine 5 yıl kalmıştı.
    İşvereni bunaltırsan olacağı bu..

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yani ev yıkıldı mı değeri ne olursa olsun dask 190 bin öder değil mi.
    ev fiyatının içinde önemli meblağ arsa değeridir zaten
    deprem sonrası arsa zaten sizin, 190 bine çok güzel bir dublex inşa edebilirsiniz..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ev fiyatının içinde önemli meblağ arsa değeridir zaten
    deprem sonrası arsa zaten sizin, 190 bine çok güzel bir dublex inşa edebilirsiniz..
    Diyelim 20 daireli bir binada oturuyorum.Arsa payım düşük ,gene de 190 mı alırım.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Daha önce bir örnek vermiştim, mali gevşemedeki her adıma karşı parasal yoğunluğu sabit tutmak için sistem devalüasyon ile cevap veriyor. Tek başına para politikası aşırı sıkı olsa dahi mali politikanın yardımı olmadan bu süreci engellemek imkansız.

Verilen tüm mali yardımlar verilmeden önceki parasal değer ölçüsüne evrilecek şekilde para değer kaybetmek zorunda.
    Peki o zaman, bu ''forever teşvik'' işi bittiğinde devalde bitecek mi?

KGF'den 10 günde 4,6 milyar TL'lik destek

Hazine ile yapılan son protokolle 35 milyar liralık yeni kefalet paketinin işletmelerin kullanımına açılması sonrası, 10 günde 7 bin 200 işletme toplam 4,6 milyar liralık kefalet kullanımında bulundu.

Sayfa 296/1027 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •