Sayfa 19/101 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 145 - 152 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1.  Alıntı Originally Posted by Umit Yazıyı Oku
    Yazıcı izlemiştim sayın hocam hala takibimde bulunmakta. Yazıcı ekgyo ve eregl. Nadiren tavhl bakıyorum. Sadece tahta yapıcının hareketlerini izlemek bile fikir oluşturuyor

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ekgyo da cok saglam bir tahta fakat sıkı tutulan bir tahta ...

sabir ehli icin orta vade yavas hareket etsede uzun vadede mukemmel bir hisse...

fakat oda is bankais grubu hisseleri gibi agir hareket eder....

ama gonul rahatligiyla alinip satilabilecek heeseyiyle saglam bir hisse...

2. Oranlarsak yuzde 66 tavhl yuzde 33 migros....
    Ama hisse arttikca articak derseniz o zaman yari yariya kadar cekeceksiniz....fifty fifty...

Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    su an icin yuzde 40 yazic yuzde 40 tavhl yuzde 20 mgros....

yazicidaki pozusyon kapandigindaki dagilim sizce nasil olacak ( eger yeni bir hisse girmesse )

3.  Alıntı Originally Posted by Printers Holding Yazıyı Oku
    Oranlarsak yuzde 66 tavhl yuzde 33 migros....
    Ama hisse arttikca articak derseniz o zaman yari yariya kadar cekeceksiniz....fifty fifty...
    tabii burda esasinda isin mantigini konusuyoruz ...

cikanin yerine yeni bi hisseyide alabiliriz takima ....

ama mantalite olarak evet dediginize yakin tam olmasada

4. birde arkadaslar ben portfoyumun yuzde 25 ini kesinlikle bosta birakirim bunu yapan kac kisi var ?

5.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    birde arkadaslar ben portfoyumun yuzde 25 ini kesinlikle bosta birakirim bunu yapan kac kisi var ?
    Bosta dediginiz nakitte oluyor...tabiki de her zaman nakitte bekleyen miktar var...bazen yuzde 35 bazen de firsatlari degerlendirdikten sora yuzde 10lara kadar dusebilior...o anki piyasaya gore...hep yuzde 25 de yada 35 de kalamior...

6.  Alıntı Originally Posted by Printers Holding Yazıyı Oku
    Bosta dediginiz nakitte oluyor...tabiki de her zaman nakitte bekleyen miktar var...bazen yuzde 35 bazen de firsatlari degerlendirdikten sora yuzde 10lara kadar dusebilior...o anki piyasaya gore...hep yuzde 25 de yada 35 de kalamior...
    tabiiki mantiklisi bu ....

zaten bu miktar ek alimlar veyeni hisse. firsatlari icin ayriliyor ...

oran olarakda mantikli bir aralik

7. Sn Aksakal buradan nasıl bir şey anlamamız gerekiyor. benim anladığım 20.32 den dökülme 20.34 den toplama olmuş.

8.  Alıntı Originally Posted by se7en Yazıyı Oku
    Sn Aksakal buradan nasıl bir şey anlamamız gerekiyor. benim anladığım 20.32 den dökülme 20.34 den toplama olmuş.

ben bu tabloyu takip tmem direk islemleri izlerim bu artik dogru yolgosterici degil robotlar yuzunden ....

anlik islemleri izlemek cok daha saglikli ve yol gosterici boylelikle bilgisayar islemlerinden arindirilabiliyor ....

ve hacim konusunuda aydinlatiyor gercek hacmi ve kademe okumasini ancak canli islem izleyerek okuyabilirisniz tam manada

Sayfa 19/101 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •