Sayfa 312/323 İlkİlk ... 212262302310311312313314322 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1. Mohikan Hocam müsait olursanız DGATE inceler misiniz ? Dramatik düşüş yaşadı bir tepki gelir mi ? Sayımlarında bozdu sanırım tekrar satarmısınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    mohican bey merhaba. 2023 yilina kadar bist 100 icin 1 usd ongorunuz var. yani o sureye kadar bist 100 sirketleri hic deger kazanamayacak ustune de yuzde 50 civari dusus yasayacak anlami cikariyorum. bu bana pek mumkun gorunmedi.cunku sirketler her yil ama az ama cok buyurler ozkaynaklarini artirirlar yada kar elde ederler. hep mi zarar edecekler ki yuzde 50 kuculsunler??
    syg.

3.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    mohican bey merhaba. 2023 yilina kadar bist 100 icin 1 usd ongorunuz var. yani o sureye kadar bist 100 sirketleri hic deger kazanamayacak ustune de yuzde 50 civari dusus yasayacak anlami cikariyorum. bu bana pek mumkun gorunmedi.cunku sirketler her yil ama az ama cok buyurler ozkaynaklarini artirirlar yada kar elde ederler. hep mi zarar edecekler ki yuzde 50 kuculsunler??
    syg.
    Katiliyorum endexten ayrisan hisseler olacaktir
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

4.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    syg.
    dövizin çıkışı bile tek başına endeksi 1 usd değerine çekebilir..

5.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    syg.
    Bu yazıdan borsa deneyiminizin az olduğunu anlıyorum. Şirketler her yıl az çok kar ederler diye durum kesinlikle yok. Öyle bir zaman gelir ki özsermayeler erir zarar üstüne zarar ederler. Bu durum kesinlikle olur diye bişey yok ama imkansız değil. Ben borsada bulunduğum süre içinde hisselerin 1/5, 1/10 fiyatına indiğini gördüm.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    BIST 100 USD BAZLI AYLIK GRAFİK...

Basit bir 6 dalgalık sayım...

2016 sonunda görülen 20.000 USD 6 dalgalık trendin 2. dibi oluyor.

Tepki dalgası olan pembe IV'ün Ocak ayı zirvesinde tam yerinden pembe I dibinden (32.415 USD) döndüğüne dikkat edin.

20.000 USD altında 4 dip daha olması demek 2009 krizi dibi olan 12.000 USD altına inmesi demektir.

Ben 10.000 USD tahmin ediyorum.

2-3 yıl sonra USD 5 TL olsa BIST 50 bini, USD 6 TL olursa BIST 60 bini görebilir.

Alıntı Originally Posted by murat17 Yazıyı Oku
    Sizin bu sayiminizdan turkiyenin batmasi yada buyuk savas cikmasi demek oluyor...ben sayima maalesef katilamiyorum....herhangi bir ciddi sikinti olmazsa yil sonuna kadar 140 binleri gorecegimizi dusunuyorum....heleki 2022 ler icin daha buyuk rakamlar vermek durumundayim.bu rakamlar sizlere inandirici gelmeyebilir. Ben 200 bini rahat gececegimizi en icten hislerimle ifade ediyorum....

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    BIST 100 (USD BAZLI) UZUN VADELİ AYLIK GRAFİK...

Çok değil 2 ay önce (8 Nisan) yukarıdaki USD bazlı sayımı yaptığımda buna inanmayan ve 140 bin hayali gören arkadaşlar vardı.

Ama ne yalan söyleyeyim 2 ayda tekrar 2 USD'yi ziyaret edeceğimizi asla tahmin edemezdim.

18 Nisan erken seçim açıklaması ile 3 dolardan 2 dolara doğru geldik. Şimdi 2016 dibi olan 2.055'in 1 tık altında bir dip yapacak.

Sonra UZUN VADELİ 3 dibi daha kalacak.

Nihai hedef için 3-4 yıl sonra 1 USD koyduk, orası da USD BAZLI UZUN VADELİ TREND DESTEK ÇİZGİSİ olacak.

Yani BIST, DOLAR BAZLI 2009 krizinde gördüğü rakamın da aşağısını görecek.

Dolar 6 TL olursa 60 bin, 7 TL olursa 70 bin BIST için dip rakamıdır.

DUHUL : 1999

7. Syn Mohikan güncel bir MEGAP yorumu yapabilirmisiniz teşekkürler.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Atak70 Yazıyı Oku
    Syn Mohikan güncel bir MEGAP yorumu yapabilirmisiniz teşekkürler.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisse isteğinde bulunmayınız lütfen.

Hisse bakmıyorum artık.

Sadece kur,pariteler, emtia, dünya borsaları, BIST 100 ve uygun gördüğüm bazı BIST 30 hisseleri.
    DUHUL : 1999

Sayfa 312/323 İlkİlk ... 212262302310311312313314322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •