Sayfa 8/807 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 6456 madde; 57 - 64 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Kış sezonu olmasını dikkate alamayız çünkü ciroda düşüş yok. Kömür fiyatlarının son dönemde artmaya başlaması karlılığı kötü etkilemiş olabilir. Bir de mevcut kapasite ile karlılığı çok artırması mümkün değil.

Bu hissedeki en büyük beklenti kapasite artışı. Bu gerçekleşirse en karlı olduğu çimento satışındaki artışla yüksek karlar görülebilir.
    aynı maliyetler goltas için konya için adana bsöke için akçansa için yokmu? dolayısıyla bu dusus bilanço kaynaklı değil kanısındayım heee sonuçta dustumu dustu kısacılar için sıkıntı tabi ama .............

2. Tamam da ne zaman çıkacak bu hisse. Kisa da hep düşüyor.. uzun da ne zaman çıkacak. Ne kadar uzun. Uzun dan kasıt nedir. 10 yıl sonra da birisi kisa da satış yedi kisacilar için üzücü laflarını duyacakmiyiz.. 5 aydır gün yüzü göstermedi. Fincandi kulptu gazlamayi biraksaniz iyi olacak. Zira spk nin yeni tebliği ortada

3.  Alıntı Originally Posted by omerby Yazıyı Oku
    Kardeşim sizler şirkete aşık olmuşsunuz. şirketin bilançosunu yıllık degil üçer aylık degerlendirmek lazım.
    Bilançoya bakarsanız dönemler ıtıbarıyle şirket karları 18. / 31 / 15 / 10 olarak gelmiştir.
    Haziran dönemınde 31 milyon dönem karı getirebilen şirket eylülde yarısı olan 15 milyonu
    bu dönemde de daha azı olan 10 milyonluk karı göstermiştir. Ben bu rakamı inandırıcı bulmadım
    ve seans başında da 6.27 den verdim. Aynı görüşte olan başkaları da verdi ve fiat düştü.İleride yıne girerim ama kafama yatacak fiatı görürsem olmazsa yolu açık olsun. ıyı çalışmalar/ytd.
    Dün kapanışta haberi önden alanlar olup da vermeye dünden başlamis olabilirler mi acaba

4.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    Tamam da ne zaman çıkacak bu hisse. Kisa da hep düşüyor.. uzun da ne zaman çıkacak. Ne kadar uzun. Uzun dan kasıt nedir. 10 yıl sonra da birisi kisa da satış yedi kisacilar için üzücü laflarını duyacakmiyiz.. 5 aydır gün yüzü göstermedi. Fincandi kulptu gazlamayi biraksaniz iyi olacak. Zira spk nin yeni tebliği ortada
    kıymetli arkadaşım gazlamakla ne alakası var şirket zararmı açıkladı ? yooo eeee para da kasada ama biri tahtaya basıyor işte yahu pegyo denilen kağıdın kar ettiğini gören varmı ? yok ama kağıt 40 kuruştan 80 kuruş a cıktı yani olay karın azlığı değil bucimde onu diyoruz.

5. Tahtada değilim rica üzerine görüş belirttiyorum.
    6.08 önemli bant aşağıda 6.02 mevcut buralarda tutunamazsa 5.87-88 bandı konuşulur.
    birde şöyle yorumlamakta yarar var endekssin 17-18 binlik hareketinde ne yapmış grafiğine bakarsanız daha rahat ne yin ne olduğunu görürsünüz.
    bol kazançlar.

6. götürmek istemiyince herşey mana olurmuş,,sipek istese çed veya satış işinide kullanarak 35/40 tl götürür..fakat adam frenleme görevini yapıyor bas gaza diyincede basacak..Y.T.D
    ZIR-DELİ Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
     Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    Dün kapanışta haberi önden alanlar olup da vermeye dünden başlamis olabilirler mi acaba
    Hayır kardeşim. Sabah bilançoyu görüp begenmeyınce satış yazdım. Açılışta ilk işlemlerle beraber 6.27.den gitmişler./ytd.

8. 615 bin lot 2 saatte standart vatandaş satısı değil. kaldıki alanda zaten vatandaş değil. bal gibi belli al gulum ver gulum işlem yaptıkları. su tahtada işlem yapanların belli olmamasıda ayrı sıkıntı aslında kimin sattığını görsek bir nebze daha iyi olacaktı ama güya kucuk yatırımcıyı koruyorlar ya onu da kapadılar
    Son düzenleme : beşiktAŞK; 22-02-2017 saat: 12:34.

Sayfa 8/807 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •