Sayfa 469/1078 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    "Bu başlığı şu anda 5 kişi okumaktadır. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
    selimtogrul, erdem06,"

Sevgili üstadım. Öyle uluorta bi grafik atayım denir mi yahu bütün batırımcılar sıraya girdik. Usta ne diyecek diye. Yapma Allaşkına bizler gariban traderler olma yolunda minik adımlarla ilerlerken sen bizi kalpten götüreceksin
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2. Eline sağlık sayın T/A ben grafiği sadeleştirdim karışık gözükmesin diye.Endex buralardan dönebilir dediğiniz gibi,seçim öncesi pek 100.000 altına salmak istemiyor'lar.Bir savaş var borsa,döviz ve faiz üçgenin'de.
    Daha önce faizde %18 ler ve paritede 1.16 seviyeleri son olabilir diye yazmıştım,aşağı yukarı bu seviyelere gelindi.
    Dolayısı ile buralardan dönüşte muhtemeldir.
    Tüm arkadaşlara iyi hafta sonları.

3. Bu euro/usd grafiği'de burda dursun izleyelim.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Eline sağlık sayın T/A ben grafiği sadeleştirdim karışık gözükmesin diye.Endex buralardan dönebilir dediğiniz gibi,seçim öncesi pek 100.000 altına salmak istemiyor'lar.Bir savaş var borsa,döviz ve faiz üçgenin'de.
    Daha önce faizde %18 ler ve paritede 1.16 seviyeleri son olabilir diye yazmıştım,aşağı yukarı bu seviyelere gelindi.
    Dolayısı ile buralardan dönüşte muhtemeldir.
    Tüm arkadaşlara iyi hafta sonları.

Bu euro/usd grafiği'de burda dursun izleyelim.
    Elinize sağlık...

Güzel ve faydalı çalışmalar/yorumlar...

Daha sık olarak çalışmalarınızı görmek bizleri mutlu edecektir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    XU100 Aylık

İyi hafta sonları.
    Müzmin muhalefet görevini yapmak üzere huzurunuzdayım.
    Geldim ve bu grafik de neyin nesi deyip tenkit için malzeme topladım.
    Üstat gönlünden geçenleri çizip yazmış; sizler de yaşa-var ol diye alkışı basmışsınız.
    Tedbirsiz davranmış; pişmiş aşa su katacağımı hiç hesap etmemişsiniz.
    Üst satırda destek karşısında 99.200 yazarken endeks 99.100 seviyesinden kapanmış.
    Son 5 ayın barları kırmızı iken sistem son barı kırmızıdan turuncuya çevirmiş.
    Henüz yaşanmamış 29 günün sonunda inşallah bar rengi turuncudan yeşile döner.
    Elliot-Yüzlot analiz yöntemi dalga sayımında tedbirli davranıyor, sağlama arıyor.
    Nitekim grafik üzerindeki soru işaretleri de akıldan geçen kuşkuları yansıtıyor.
    Çıkış için 5, düşüş için 1,5 yıl süre ayırdığına bakılırsa Fibonacci boğaları seviyor.
    Büyük resim her ihtimali göz önünde bulundurma mantık ve kaygısıyla hareket ediyor.
    Bu nedenle bünyesinde birden fazla grafik barındırıyor.
    Bu fakir turkuaz renkle çizilen doğrulara dikkat kesildi; bu bölümün yakın plan resmini çekti.
    2013 ve 2015 zirvelerinin geçtiği 92-93 bin yatay hattı şimdilerde tali destek görevi üstlenebilir.
    2012 den gelen ve her ay kendini 500 puan yukarıya atan dikey hat ise ana destek olabilir.
    Belki suratınız asılacak ama söz konusu destek hattı Haziran 2018 itibariyle 79 binden geçiyor.
    Hiç patırdanıp bana taş, terlik atmaya da kalkmayın.
    Bendeniz sadece üstadın büyük resminden bir kesiti sizlerle paylaştım.
    Herşey dilediğinizce, gönlünüzce gerçekleşsin.

https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

6. Hoş geldin sayın Don Kişot üstad, grafiği sadeleştirdiği'mi yazdım ben üstad. Grafikte 2016-2017 yılında kanal altına sarkmalar var dikkat ettiysen. Tekrar bu şekilde kanal altına sarkmalar olursa 80.000 civarlarına denk gelir zaten.
    Şahsen şuan için böyle bir hareket beklemediğim için o noktaları belirtmedim.Saygılar.

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    XU100 Aylık

İyi hafta sonları.
    Müzmin muhalefet görevini yapmak üzere huzurunuzdayım.
    Geldim ve bu grafik de neyin nesi deyip tenkit için malzeme topladım.
    Üstat gönlünden geçenleri çizip yazmış; sizler de yaşa-var ol diye alkışı basmışsınız.
    Tedbirsiz davranmış; pişmiş aşa su katacağımı hiç hesap etmemişsiniz.
    Üst satırda destek karşısında 99.200 yazarken endeks 99.100 seviyesinden kapanmış.
    Son 5 ayın barları kırmızı iken sistem son barı kırmızıdan turuncuya çevirmiş.
    Henüz yaşanmamış 29 günün sonunda inşallah bar rengi turuncudan yeşile döner.
    Elliot-Yüzlot analiz yöntemi dalga sayımında tedbirli davranıyor, sağlama arıyor.
    Nitekim grafik üzerindeki soru işaretleri de akıldan geçen kuşkuları yansıtıyor.
    Çıkış için 5, düşüş için 1,5 yıl süre ayırdığına bakılırsa Fibonacci boğaları seviyor.
    Büyük resim her ihtimali göz önünde bulundurma mantık ve kaygısıyla hareket ediyor.
    Bu nedenle bünyesinde birden fazla grafik barındırıyor.
    Bu fakir turkuaz renkle çizilen doğrulara dikkat kesildi; bu bölümün yakın plan resmini çekti.
    2013 ve 2015 zirvelerinin geçtiği 92-93 bin yatay hattı şimdilerde tali destek görevi üstlenebilir.
    2012 den gelen ve her ay kendini 500 puan yukarıya atan dikey hat ise ana destek olabilir.
    Belki suratınız asılacak ama söz konusu destek hattı Haziran 2018 itibariyle 79 binden geçiyor.
    Hiç patırdanıp bana taş, terlik atmaya da kalkmayın.
    Bendeniz sadece üstadın büyük resminden bir kesiti sizlerle paylaştım.
    Herşey dilediğinizce, gönlünüzce gerçekleşsin.

Hoş geldiniz Üstadım...

Sizin görüşleriniz ve tavsiyeleriniz bizim için her dâim değerlidir...

Bu değerli yorumunuz ve bakış açınız için de ayrıca teşekkür ederim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 469/1078 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •