Sayfa 8/15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
Arama sonucu : 120 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Adanalı Borsacılar..

1. Yağmurda ıslanan yoktur umarım,[emoji3]

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

2.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Yağmurda ıslanan yoktur umarım,[emoji3]

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

Yağmasanda gürle derler ya tamda öyle oldu, az yağmur bolca gök gürültüsü oldu..

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

yav hemşolar;benide 100.yıldan aranıza alın..

Bi sorum olacaktı;hafta karsn aldım.Bugün kap bi haber düştü.bu haberi yorumlyabilecek hemşom var mıydı?ytd

5.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    yav hemşolar;benide 100.yıldan aranıza alın..
    1. latino
    2. lunatic
    3. SAW
    4. alenichev
    5. human01
    6. ozannn

Hoş geldin hemşerim, 100.yılda oturan bir kuzenim vardı o sen olmayasın? Soyadı Ç. ile başlıyordu!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

6.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Bi sorum olacaktı;hafta karsn aldım.Bugün kap bi haber düştü.bu haberi yorumlyabilecek hemşom var mıydı?ytd
    Hemşerim sana tavsiyem burada kimseden tavsiye alma, zaten hemşolarımın bir çoğu borsaya yatırım yapmadığını yazdı.

Ben arada al sat yapıyorum (Garan+Akbnk) ama ben de batık borsacıyım!

hemşo ben kiremithanede öğretmenim.Okulların kapanmasına az kaldı.özalda buluşuruk )ytd

8.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    hemşo ben kiremithanede öğretmenim.Okulların kapanmasına az kaldı.özalda buluşuruk )ytd
    Şu anda çok azız umarım biraz kalabalık olursak o zaman hepimizin ortak noktasında toplanıp tanışabiliriz.

Sayfa 8/15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •