Sayfa 406/1027 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Benim bakış açımı yansıtmış..
    hakuna matara....memento mori.

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    20 yıllık yatırımcılık geçmişimde borsa dışında döviz, faiz,ev, arazi vb. hiçbir enstrumana para yatırmamış biri olarak bu topikte olmamın ana fikri tam da bu...

3. Bana kalırsa Erol mütercimer videosundaki anket sonucu refaranduma ait. Akpnin mitingleri eskidi gibi değil meydanları boş bir ali cengiz oyu u olmazsa tamamdır diye düşünüyorum.

4. Anlamadığın bir şey var dostum, erol bey bu iş oyla değil kağıt üzerinde oldu bitti diyor. Kalabalıkla veya seçmenle bir alakası yok yani. Seçim akşamı 51,3 diyecekler bunu bilin buna göre önlem alın diyor muhalefet partilerine.

Türkiyede hükümetleri abd getirir ve abd götürür diyor. Daha ne desin. Hemen hemen bütün anketlerde ilk turda %41 ile %43 çıkan rte oyları %51 kusur çıkarsa ilk turda kim ne diyecek merak ediyorum.

Üzülüyorum ülkem için.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Anlamadığın bir şey var dostum, erol bey bu iş oyla değil kağıt üzerinde oldu bitti diyor. Kalabalıkla veya seçmenle bir alakası yok yani. Seçim akşamı 51,3 diyecekler bunu bilin buna göre önlem alın diyor muhalefet partilerine.

Türkiyede hükümetleri abd getirir ve abd götürür diyor. Daha ne desin. Hemen hemen bütün anketlerde ilk turda %41 ile %43 çıkan rte oyları %51 kusur çıkarsa ilk turda kim ne diyecek merak ediyorum.

Üzülüyorum ülkem için.
    üzülmemek elde değil,malesef ülke geri dönülmez bir yolda ve bu son kurtuluş şansımız ama ülkesini sevenlerin hiç şansı yok...

6. Hdp nin ikinci turda gerçekten ince ye oy atacagini dusunen var mi

herşey birinci turda biter umarım

8. Verirler ulusalcı ve sol kanat versiyonu.aşırı muhafazakarlardan biraz zor alır.

Sayfa 406/1027 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •