Sayfa 125/437 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon
Arama sonucu : 3493 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

Sayınborabora; asuzu yerli otomobilin içindedir.02.11.2017 de kap haberine bakın.Sözleşme yaptı.
    Benim anlatmak istediğim cumartesi günü gelen kap haberine göre karsn kıyaslaması idi.Bazı kişiler(bilinçsiz mi bilerek mi bilemiyorum) karsn yerli otoda olmadığını beyan ediyorlar.Kıyaslama idi..
    Sn.arkadaşlarım,inanin iyi niyetli olmayan insanları twıtterda gördüm.Siz siz olun duygusal olmayan.Hayırlı ramazanlar,selametle.YTD

2.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayınborabora; asuzu yerli otomobilin içindedir.02.11.2017 de kap haberine bakın.Sözleşme yaptı.
    Benim anlatmak istediğim cumartesi günü gelen kap haberine göre karsn kıyaslaması idi.Bazı kişiler(bilinçsiz mi bilerek mi bilemiyorum) karsn yerli otoda olmadığını beyan ediyorlar.Kıyaslama idi..
    Sn.arkadaşlarım,inanin iyi niyetli olmayan insanları twıtterda gördüm.Siz siz olun duygusal olmayan.Hayırlı ramazanlar,selametle.YTD
    sn ozan ağzı olan konuşuyor

karsn da asuzu gibi yerli oto işindedir. böyle zamanlarda sulu bulandırmayı sevenler bol miktarda bulunuyor

selametle

hayırlı ramazanlar

3. Yerli oto eğer bir gün üretilebilirse, ortada ne tasarım ne motor ne şanzıman var, ve satılabilirse elde edilecek ciro-kar Karsan bilançosuna girecek mi ? Girmeyecek, durum budur. Hadi artık uyanma vakti...

4. Karsan’ın konsorsiyumda olmadığı gerçeğini ambalajlarla gizlemeye çalışan ve iyi niyetinden kuşku duyduğum kullanıcılar var forumda. Dikkat edilmeli.
    Yoksa bu kadar ortada olan bir konu için yorum yapmaya bile gerek yoktur.
    Kök grubu noktayı koymuştur kaldı ki karsanın band üretimleri kendi prototipleri için inşa edilmiş bir tesis içerisindedir.
    Yeni fabrika ile karsan ne göbekten ne de ayaktan bir bağı yoktur.
    Karsan ve kök her ikisi de inan kıraça ait şirketlerdir.
    Kök şirketinin olası yapacağı kâr karsanı bağlamaz. Karsanın zararı da kök şirketini bağlamayacağı gibi.
    İnan kıraç gol atmıştır.
    Tıpkı anelt şirketinde rıdvanın attığı gibi.
    Bir kez daha yazayım ;
    1- muharrem ince
    2- bozuk bilanço güçsüz sermayeden dolayı olası bedelli sermaye artırımı
    DÜŞÜŞ GEREKÇESİ OLARAK BUNLAR KONUŞULURKEN ;
    Bir yenisi ve en negatifi
    3- Kök Ulaşım şirketi.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. ya he he karsan babasının hayrına üretecek elektrikli otomobil parçalarını hiç kar etmeyecek bilançoya yansımayacak biz keriziz boşa bekliyoruz
    sen borsa dahisisin
    hatta kasımda hükümetle sözleşmede imzalamadı 5 ortaktan biri de değil
    hepsi ilizyondu kayboldu duman oldu paralarımız bu hissede

ya hehe heheehehehehe

6. Amerikadaki ihale yerli otodan daha önemli boş verin şu an için yerli otoyu ayrıca karsansız yerli oto olmaz adamlar elektrikli minibüsü satışa çıkarmak üzere otoyumu yapamayacak ))))

7.  Alıntı Originally Posted by mawili55 Yazıyı Oku
    ya he he karsan babasının hayrına üretecek elektrikli otomobil parçalarını hiç kar etmeyecek bilançoya yansımayacak biz keriziz boşa bekliyoruz
    sen borsa dahisisin
    hatta kasımda hükümetle sözleşmede imzalamadı 5 ortaktan biri de değil
    hepsi ilizyondu kayboldu duman oldu paralarımız bu hissede

ya hehe heheehehehehe
    Neden bu kadar düştü.
    Yerli oto işi öncesi seviyelere geldi.
    Sence neden düştü ?
    Aynen senin verdiğin cevap ; hepsi hikaye oldu o yüzden.
    Madem yerli oto işinde var neden bu 5 liden biri değilkenki seviyelerinde.
    Çünkü İnan Kıraç akıllı adam.
    Forumda iyi niyetli olmayan kişiler görüyorum.
    Adam karsan ile değil yeni bir şirketle bu işe imza atıyor , halen karsan da karsan.
    Karsan bu işin içinde nasıl var bir kişi dahi açıklayabilmiş değil ama bir “yav he he “ türküsü tutturulmuş gidiyor .
    1,19 dan tepki için alıcıyım.

https://twitter.com/extomorrow

8.  Alıntı Originally Posted by extomorrow Yazıyı Oku
    Neden bu kadar düştü.
    Yerli oto işi öncesi seviyelere geldi.
    Sence neden düştü ?
    Aynen senin verdiğin cevap ; hepsi hikaye oldu o yüzden.
    Madem yerli oto işinde var neden bu 5 liden biri değilkenki seviyelerinde.
    Çünkü İnan Kıraç akıllı adam.
    Forumda iyi niyetli olmayan kişiler görüyorum.
    Adam karsan ile değil yeni bir şirketle bu işe imza atıyor , halen karsan da karsan.
    Karsan bu işin içinde nasıl var bir kişi dahi açıklayabilmiş değil ama bir “yav he he “ türküsü tutturulmuş gidiyor .
    1,19 dan tepki için alıcıyım.
    Kardeş kendini hiç yorma. Bu cehaletle baş edemezsin.

Adamlar Karsanın ciddi ciddi elektrikli araç parçası ürettiğini zannediyor. Daha yatırım yaptığı firmanın sadece bir montaj hattı olduğu, karoseri üretimi yaptığı, motor şanzıman tüm kritik komponentleri dışarıdan ithal ettiğini bilmiyor. Hatta montaj hattı olarak bile verimli bir üretim yapamadığının koskoca 2017 yılında toplam 6,000 araç üretebildiğini bile bilmez...

Sayfa 125/437 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •