Originally Posted by
ozannn
sayýnoyuna gelen günaydýn.cumartesi günü anadolu grubu adý altýnda kap ortaklýk payý geldi.okuyun bakýn,hangi cümlede asuzu ismi geçmiþ.bazý kiþilerin mantýðýna göre asuzu da görev almýyor o halde..peki karsn yok,asuzu yok kim yapacak.
Seneler evvel hatýrlayanlar bilir;sayýn cumhurbaþkanýmýz ilk kez yerli otoyu gündeme getirdiðinde karsan sahibi sayýn inan kýraç tek baþýna ben yaparým,o babayiðit benim demiþti.vestl,asuzu,tcell,bmc sonradan istiþareler ile ortaklýða katýldý.
Ilk yerli arabayý yapmak isteyen babayiðit sn.inan kýraç,kök ulaþým þirketi ile(bununda tamamý %100 kendisinin) olumsuz bi durumda(projenin iptali gibi vs) karsan þirketini korumak istiyor belkide,bilemeyiz.kaldý ki dünyanýn bir çok yerine elektrikli araba üreten firma karsandýr.
Sahi kök ulaþým a.þ. Ne iþ yapar(15 günlük daha) alt yapýsý nedir? Bilen var mý? öte taraftan basýn ve tv dahil yerli otomobilde ortaklardan kýraca holding(karsn) diye ismi dile getirirken yatýrýmcýlarda buna istinaen yatýrým yapmýþken kalkýp karsan bu projede yok diye görüþ bildirenlerin düþüncesine ben katýlmýyorum.hayýrlý günler.yatirim tavsýyesý deðýldýr.ytd
Yer Ýmleri