Sayfa 447/1027 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Dostum ''what is this'' ya..%55..hani sadece paramızın değerini koruyorduk..

Hani sadece pembe pancurlu bir ev yeterdi..

Dostum tevazu gösterip ''körün taşı '' diyelim

2. Dışarda Türkiye ile Venezuela aynı cümle içinde gösterilmesi ilginç. Abartıyor bu coniler bence durumu biraz. Arjantin ile Berazilya ile kıyas tamamda Venezuela nedir yaa.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Fehmi Koru Venezuela örneği verdi: `Bu ağır bedeli biz ödeyeceğiz`
    Siz bu yazıyı ekonomiyle ilgili diye okumayacaksınız, ama anlattıklarım hepinizi ilgilendiriyor...
    http://fehmikoru.com/siz-bu-yaziyi-e...lgilendiriyor/

Düne kadar kime yaltaklanıyordu bu adam ? Ne oldu batan gemiyi önce FARELER mi terkediyor acaba !:..

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Dışarda Türkiye ile Venezuela aynı cümle içinde gösterilmesi ilginç. Abartıyor bu coniler bence durumu biraz. Arjantin ile Berazilya ile kıyas tamamda Venezuela nedir yaa.
    Di mi venezuela da petrol var bizde yok.O yüzden kıyas yanlış adamlar bizden avantajlı.)))))))

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    O zaman olmaz ki..ada ülkesi değiliz etkileniriz..
    Daha sürünen güruh anlamadı girenin ne olduğunu nereden mi biliyorum yanımda çalışan ev işlerini yapan kadının abbasa oy vereceğim deyip benden zam istemesinden. Dedim zam mam yok beğenmiyorsan git sana abbas iş versin. Dili bir yerlerinde kös kös hala işe gelip gidiyor ama farkında değil yakında kapı dışarı olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Di mi venezuela da petrol var bizde yok.O yüzden kıyas yanlış adamlar bizden avantajlı.)))))))
    Venezuela dediniz mi 1980 kuyruklarına döner ülke yapmayın ya vur dediler öldürdünüz.
    Tüp kuyruğuna gönderirdi beni babam, hey gidi günler heyyy yine mi yad edeceğiz yok ya.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yaşı 20 -30 larda olan çoğu hazır yiyici kesim bizlerin geçmişte neler çektiğini bilmez zannederki abbas ile 16 yıldır el şeyiyle yaşanan LALE devri ilelebet sürüp gidecek.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Venezuela dediniz mi 1980 kuyruklarına döner ülke yapmayın ya vur dediler öldürdünüz.
    Tüp kuyruğuna gönderirdi beni babam, hey gidi günler heyyy yine mi yad edeceğiz yok ya.
    Bizlerin tüp kuyruklarında beklediğimiz dönemlerde ECEVİT hükümetine ABD pisliğinin yaptıklarının onda biri Abbasa yapılırsa bu sefer tüp gaz değil hayvana yedirecek saman bulamayız. 16 yıldır yaptıkları betonları münasip yerlerde kullanırız artık.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bizlerin tüp kuyruklarında beklediğimiz dönemlerde ECEVİT hükümetine ABD pisliğinin yaptıklarının onda biri Abbasa yapılırsa bu sefer tüp gaz değil hayvana yedirecek saman bulamayız. 16 yıldır yaptıkları betonları münasip yerlerde kullanırız artık.
    Zaten hayvanlara yedirecek saman ithali işaret fişeğini ateşlemişti.

Sayfa 447/1027 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •