Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bu topicte mevcut iktidarın değişmesi için ülkenin krize girmesini isteyen çok kişi var.
    Ülke zaten krizde.İktidarın politikaları yüzünden krizde.Sanırım iktidarın politikalarını doğru buluyorsunuz.O zaman siz kanal istanbul hakkında ne düşünüyorsunuz yazın.Sizce rasyonel mi şu anda yapılması mantıklı mı.

2.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Buna katılmıyorum

Ülkenin krize girmesinde iktidarın rolü % 100 dür.
    Benim yazdığım yazının bununla ilgisi yok. Ben kriz çıksın da bu vesile ile mevcut iktidar gitsin isteyenlerin bu topicte fazlasıyla olduğunu belirttim.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ülke zaten krizde.İktidarın politikaları yüzünden krizde.Sanırım iktidarın politikalarını doğru buluyorsunuz.O zaman siz kanal istanbul hakkında ne düşünüyorsunuz yazın.Sizce rasyonel mi şu anda yapılması mantıklı mı.
    İktidarın politikalarında doğru bulduklarım da vardır yanlış bulduklarım da. Yazdığım yazının bu konu ile de alakası yok. Arkadaş bir yorum yapmış bende ona karşı farklı bir yorumda bulundum. Yazdığım yazı gayet açık.

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Benim yazdığım yazının bununla ilgisi yok. Ben kriz çıksın da bu vesile ile mevcut iktidar gitsin isteyenlerin bu topicte fazlasıyla olduğunu belirttim.

İktidarın politikalarında doğru bulduklarım da vardır yanlış bulduklarım da. Yazdığım yazının bu konu ile de alakası yok. Arkadaş bir yorum yapmış bende ona karşı farklı bir yorumda bulundum. Yazdığım yazı gayet açık.
    Siz kanal istanbul konusunda ne düşünüyorsunuz onu da yazın işte hazır yeri gelmişken.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Siz kanal istanbul konusunda ne düşünüyorsunuz onu da yazın işte hazır yeri gelmişken.
    Ne düşündüğümden size ne ? Ben sizin sorduğunuz sorulara cevap vermek zorunda mıyım? O konuda bir görüş belirtmek istersem yazarım. Madem çok meraklısınız Kanal İstanbul diye bir topic açın isteyen görüşünü yazar.

Ben iktidar değişsin istiyorum.Krizin çıkmasına gerek yok zaten epeydir içindeyiz.En önemli muhalefet argumanım da ekonominin yanlış kurgulanması.Hala inşaat ekonomisi ağırlıklı büyüme falan denmesi,doların baskılanıp ithalatın teşvik edilmesi .Hele kanal istanbul denince tüylerim diken diken oluyor.O derece önemli o konu,şu ekonomik durumda saçmasapan bir yatırım olur.

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben iktidar değişsin istiyorum.Krizin çıkmasına gerek yok zaten epeydir içindeyiz.En önemli muhalefet argumanım da ekonominin yanlış kurgulanması.Hala inşaat ekonomisi ağırlıklı büyüme falan denmesi,doların baskılanıp ithalatın teşvik edilmesi .Hele kanal istanbul denince tüylerim diken diken oluyor.O derece önemli o konu,şu ekonomik durumda saçmasapan bir yatırım olur.
    Ekonomi kötü ama 1 dönem daha kalırlarsa daha iyi olabilir.
    Benim için fanatizm yoktur. Ama akpliler fanatiktir. Her daim kendilerine düşman üretip onlarla savaşırlar. Bunu da memleket meselesi yaparlar. Kendilerince tabii. Bu insanın kendini en kolay kandırma yolu. Yoksa kriz çıksın da bunlar gitsin demek mantık işi değil. Çıkmasın niye kriz çıkıyor. Ama görünen köy de klavuz istemez.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Ekonomi kötü ama 1 dönem daha kalırlarsa daha iyi olabilir.
    Benim için fanatizm yoktur. Ama akpliler fanatiktir. Her daim kendilerine düşman üretip onlarla savaşırlar. Bunu da memleket meselesi yaparlar. Kendilerince tabii. Bu insanın kendini en kolay kandırma yolu. Yoksa kriz çıksın da bunlar gitsin demek mantık işi değil. Çıkmasın niye kriz çıkıyor. Ama görünen köy de klavuz istemez.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

akp bir daha kazandığında gider zannediyorsanız biraz tarih okuyun
    almanya'nın 1933'te bir mart seçimleri vardır birde aynı yılın kasım genel seçimi
    martta 288 sandalye alan naziler nasıl oldu da kasımda 661 sandalyenin hepsini alabildi..?

8.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku

m.

Venus_V3_5

Nasıl anlaşılıyor bu?

röntgen filan mı çekiyorsunuz ?

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •