Benim yazdığım yazının bununla ilgisi yok. Ben kriz çıksın da bu vesile ile mevcut iktidar gitsin isteyenlerin bu topicte fazlasıyla olduğunu belirttim.
İktidarın politikalarında doğru bulduklarım da vardır yanlış bulduklarım da. Yazdığım yazının bu konu ile de alakası yok. Arkadaş bir yorum yapmış bende ona karşı farklı bir yorumda bulundum. Yazdığım yazı gayet açık.
Ben iktidar değişsin istiyorum.Krizin çıkmasına gerek yok zaten epeydir içindeyiz.En önemli muhalefet argumanım da ekonominin yanlış kurgulanması.Hala inşaat ekonomisi ağırlıklı büyüme falan denmesi,doların baskılanıp ithalatın teşvik edilmesi .Hele kanal istanbul denince tüylerim diken diken oluyor.O derece önemli o konu,şu ekonomik durumda saçmasapan bir yatırım olur.
Ekonomi kötü ama 1 dönem daha kalırlarsa daha iyi olabilir.
Benim için fanatizm yoktur. Ama akpliler fanatiktir. Her daim kendilerine düşman üretip onlarla savaşırlar. Bunu da memleket meselesi yaparlar. Kendilerince tabii. Bu insanın kendini en kolay kandırma yolu. Yoksa kriz çıksın da bunlar gitsin demek mantık işi değil. Çıkmasın niye kriz çıkıyor. Ama görünen köy de klavuz istemez.
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
Yer İmleri