İşin acı tarafı anlaşmalar yapıldı hastanelerin yarısı bitti yarısı da yakında biter.Bu anlaşmalar revize edilemez geri dönülemez anlaşmalar.El mahkum 25 yıl bu paralar ödenecek
İşin acı tarafı anlaşmalar yapıldı hastanelerin yarısı bitti yarısı da yakında biter.Bu anlaşmalar revize edilemez geri dönülemez anlaşmalar.El mahkum 25 yıl bu paralar ödenecek
Şu Arap sevicilere bir kere cevap yazsam değil bir hafta bir ay ceza almak, Güneysu süresiz şekilde üyeliğimi siler.
O kadar zor tutuyorum ki kendimi küfürü basmamak için.
Ah yüce önder ah.
Zamanında şunlarin dedelerinin kafalarını koparmadin bak kontrolsüzce çoğaldılar.. şimdi bize ahkam kesiyorlar. Çok kızıyorum sana çok.
Haklısın Ayhan kardeş.. Şimdilik USD 4,65 yaklaştıkça kısa yapıyoruz.. 4,58 e yaklaştıkça kapanıyoruz..
Son düzenleme : thejackalav.; 05-06-2018 saat: 20:18.
hakuna matara....memento mori.
Adamlar topiğin anasini bellemeye geiyorlar sizde yardım ediyorsunuz topikte muhabbet ve seviye gidiyor dolar molar unutuluyor
Hani çok bilgili olacağını tahmin ettiğim için soruyorum:
"Osmanlı'dan bahsetsene biraz. Hani o fetih dediğimiz olgudan.Hollanda emperyal bir devlettir. İmparatorluk olmadan emperyal olmuş bir devlet. Onu bile beceremedik. Sadece zulüm ve kan. ne kadar kıvırtsak da... Eli insan kanı görmemiş bir insanlık. Ne güzel olurdu..."
Yer İmleri