-

Originally Posted by
MAHARAJ
Ekonomiyi yönetebilecek yeni ve işi bilen ehil bir kadro iş başına gelecek ve OHAL kaldırılacak demokrasi ve özgürlük hakları, bağımsız adelat ve modern eğitim sistemi getirecek yeni gelecekler gelebilirlerse eğer. Sonrası Nazım ustadan.:
Güzel günler göreceğiz çocuklar,
güneşli günler göreceğiz.
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar,
ışıklı maviliklere süreceğiz.
bunların hiç birisine gerek yok,dayanın 19 gün kaldı ,büyük oyunu görmek lazım saldırıları def etmek için 19 gün kaldı sonrası para bol,inşaat furyasına devam,yollarımız marsa varacak...
-
-
benzndeki ötv oyunu şu ana kadar 300 milyona malolmuş
0.98 kredi bankalara kaça patladı
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
benzndeki ötv oyunu şu ana kadar 300 milyona malolmuş
0.98 kredi bankalara kaça patladı
1billion $ cash
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
-

Originally Posted by
tunguska
bunların hiç birisine gerek yok,dayanın 19 gün kaldı ,büyük oyunu görmek lazım saldırıları def etmek için 19 gün kaldı sonrası para bol,inşaat furyasına devam,yollarımız marsa varacak...
Aynı tas aynı hamam olursa yani aynı yönetim ile aynı anlayış devam edecekse Arjantine el sallarız Venezuela ya doğru yolculuğa çıkarız.
-
*ŞİMŞEK: LONDRA'DA HİÇBİR SÖZ VERMEDİK, ENDİŞELERİ GİDERMEYE YÖNELİK PARA VE MALİYE POLİTİKALARINA İLİŞKİN GÜNDEMİMİZİ, REFORMLARIMIZI ANLATTIK
Yarına hazırlık mi yapıyor Bakan ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
*ŞİMŞEK: LONDRA'DA HİÇBİR SÖZ VERMEDİK, ENDİŞELERİ GİDERMEYE YÖNELİK PARA VE MALİYE POLİTİKALARINA İLİŞKİN GÜNDEMİMİZİ, REFORMLARIMIZI ANLATTIK
Yarına hazırlık mi yapıyor Bakan ?
Doğu Akdeniz mi Kıbrıs mi yoksa ikisi birden mi diye düşünüyorum.
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
-
söz vermedilerse faiz artuışı olmayacak demektir.
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri