Sayfa 484/1027 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ekonomiyi yönetebilecek yeni ve işi bilen ehil bir kadro iş başına gelecek ve OHAL kaldırılacak demokrasi ve özgürlük hakları, bağımsız adelat ve modern eğitim sistemi getirecek yeni gelecekler gelebilirlerse eğer. Sonrası Nazım ustadan.:

Güzel günler göreceğiz çocuklar,
    güneşli günler göreceğiz.
    Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar,
    ışıklı maviliklere süreceğiz.
    bunların hiç birisine gerek yok,dayanın 19 gün kaldı ,büyük oyunu görmek lazım saldırıları def etmek için 19 gün kaldı sonrası para bol,inşaat furyasına devam,yollarımız marsa varacak...

zıplamaya başladı
    bir halt olacağı yok.

benzndeki ötv oyunu şu ana kadar 300 milyona malolmuş
    0.98 kredi bankalara kaça patladı
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    benzndeki ötv oyunu şu ana kadar 300 milyona malolmuş
    0.98 kredi bankalara kaça patladı
    1billion $ cash

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

5.  Alıntı Originally Posted by tunguska Yazıyı Oku
    bunların hiç birisine gerek yok,dayanın 19 gün kaldı ,büyük oyunu görmek lazım saldırıları def etmek için 19 gün kaldı sonrası para bol,inşaat furyasına devam,yollarımız marsa varacak...
    Aynı tas aynı hamam olursa yani aynı yönetim ile aynı anlayış devam edecekse Arjantine el sallarız Venezuela ya doğru yolculuğa çıkarız.

*ŞİMŞEK: LONDRA'DA HİÇBİR SÖZ VERMEDİK, ENDİŞELERİ GİDERMEYE YÖNELİK PARA VE MALİYE POLİTİKALARINA İLİŞKİN GÜNDEMİMİZİ, REFORMLARIMIZI ANLATTIK

Yarına hazırlık mi yapıyor Bakan ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *ŞİMŞEK: LONDRA'DA HİÇBİR SÖZ VERMEDİK, ENDİŞELERİ GİDERMEYE YÖNELİK PARA VE MALİYE POLİTİKALARINA İLİŞKİN GÜNDEMİMİZİ, REFORMLARIMIZI ANLATTIK

Yarına hazırlık mi yapıyor Bakan ?
    Doğu Akdeniz mi Kıbrıs mi yoksa ikisi birden mi diye düşünüyorum.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

söz vermedilerse faiz artuışı olmayacak demektir.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 484/1027 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •