Sayfa 26/760 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 201 - 208 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. bu saat den sonra gelsin zaten biraz aşağı kumbara gibi düşünüyorum artık bu hisseyi biraz daha malı yüklenip çıkacağım tatile ne hali varsa görsün ister hala tutsun dipte isterse taban taban çaksın umrum da değil tek bildiğim geçmişte kazıkladıklarına benzemediğim
    inat ettim kar fln da umrum da değil de belki bizim gibi bir kaç kişi sayesinde diğer küçük yatırımcılar zarar görmez bunlar dan
    istediğiniz kadar bekleyin bekletin bakalım endexin altın da defter değerinin altında en önemlisi insanları bu seviylerin çok çok üstünde maliyetlendirmek için alım ve yatırım sözü verdiğiniz güveninizin altın da BEKLETİN
    ytd.

2. herkes Robert bosch değil ki kendi vijdanlarına bırakılsın yaptıkları ticaret sonuna kadar denetlenmeyi hak ediyorsun bilici

insanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    1.10'da bekliyorum %100 likit biçimde, buraya rezerve ettim. butun planları iptal ettim. Sonra sn. okie _dokie gibi tatile cikarim

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!

4. yat.tav.değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Matmaca Yazıyı Oku

yat.tav.değildir.
    ELLERİNE sağlık

6.  Alıntı Originally Posted by Matmaca Yazıyı Oku

yat.tav.değildir.
    Sayın Matmaca, teknikten anlamayan biri olarak bu grafik ne anlatıyor acaba?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Sn. Matmaca kısa donemdeki ucgen olusumu daha bariz, daralan bant ve islem hacminin dusmesi hepsi olumlu gorunuyor !!

Teknik acidan oldukca olumlu ama teknigin cok da calisabilecegini sanmiyorum

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!

Sayfa 26/760 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •