Sayfa 535/1027 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sevgili yaşar bora sağolsun bütün topiği küstürmeyi başarmış sonunda. Yav arkadaş ak diyorlar onlara gider yapıyorsun kara diyorlar onlara gider yapıyorsun, dolar diyorlar onlara gider yapıyorsun herkese gider olur mu yaa. Yaşına hürmet kimse gıkını çıkarmıyormıyor ama ayıp ediyorsun yaşar bora. Burda çobanlık yapmak sizin işiniz değil başımızda yeteri kadar çoban var zaten.

Beğenmiyorsanız yazmayın buraya. Haa başlık benim diyorsan biz yeni bir dolar başlığı açalım arkadaşlar biz yazalım oraya. Bu kapris bu kibirde nedir yaa. Dolar çıkar sevinme düşer üzülme siyaset yapma kalın çizgili yazma gerdiniz milleti topikte iyiden iyiye. İnsanlar zaten uğradıkları haksızlıklar yüzünden fazlası ile gergin sizde topiği iyi gerdiniz.
    Neyse bi ben boyle dusunmuyomusum. Adam admin, mod bisey degil her yazilana laf atip insani forumdan sogutuyor. En sonunda engelledim rahatladim.

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Kırılgan üçlü arjantin, berazilya ve türkiye.
    En kırılganı hangisi acaba?

3. bir süre önce bahsini açmıştım.. buradan yurtdışında hesap açmak mümkün müdür diye. çelişkili cevaplar gelmişti..

bir arkadaşımın kuzeninin okul arkadaşı bu konuyu araştırmış. hesap açmanın yolları gayet de mümkün imiş. isviçrede çoğunlukla alt limit 1M usd imiş..

bunun yanında bilindik bazı türk bankalarının aynı adda ama bağımsız olan şubeleri ile de mümkün imiş. oralara gitmeden. bunlardan birinin alt limiti 200K euro imiş. aylıkta %1 yıllıkta %2 faiz veriyormuş usd ye.. ancak ticari aktarımlara %40 ceza çekincesi varmış potansiyel müşterilerde. buna rağmen günde 10 küsur hesap açılıyormuş. arkadaşımın kuzeni bu yüzden arada kalmış.

bana soruyor ne yapayım diye. ben de yahu ben ne bileyim, ama forumda arkadaşlar var onlara sorayım dedim.

4.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    En kırılganı hangisi acaba?
    Bence en kırılgan Arjantin, en alıngan Türkiye.
    Bize ekonominiz bozuk demesinler düşman ilan ediyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Esasen gözden çıkarırılarsa diye bir şey yok..yavaş ve dikkatlice de olsa, FED yoluna devam ettikçe junk'lar önden buyuruyor sadece..FED duracak mı?..en azından faiz açısından bu sene hayır..Temmuzdan sonra QT'lerden gelecek sıkılaşma dahada artacak..bu seneki trend belliydi..piyasalar Nisan'dan beri bu durumla yüzleşmeye başladılar malum..dolayısıyla EM'lerde yavaş yavaş hem faiz artacak hem dolar, başka yolu yok/yoktu..haaa ülkeler, şirketler için daha doğrusu borçlular için hem faizin hemde doların artışının limiti ne , yapı ne kadar sağlam, izleyeceğiz artık..

FED durana kadar durum ağır çekimde böyle bence..yapcek bir şey yok..
    Seçime kadar ağır çekimde bir kriz filmi izliyoruz.
    Seçimden sonra hızlı ve öfkeli gösterimde dostum.

6.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Başgomutanımız (??)
    KanalD 'de canlı...
    Öyle güzel öyle tatlı anlatıyor ki, biraz saf salak birşey olsam hayranı olup çıkacağım.

7. Rxpu dostumuz iyi biliyor bu konuları benim bilgim yok. Geçen 50 bin Euro ya kadar gönderebiliyorsunuz gibi bir şey demişti. Benim hesabım var commerzbankta mesela ben 50 bin Euro göndersem hans ne der bu işe. Türkiye açısından sıkıntı olmaz gibi ama Almanlar kıl adamlar nerden geldi bu para diye benden vergisini alabilirler.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bir süre önce bahsini açmıştım.. buradan yurtdışında hesap açmak mümkün müdür diye. çelişkili cevaplar gelmişti..

bir arkadaşımın kuzeninin okul arkadaşı bu konuyu araştırmış. hesap açmanın yolları gayet de mümkün imiş. isviçrede çoğunlukla alt limit 1M usd imiş..

bunun yanında bilindik bazı türk bankalarının aynı adda ama bağımsız olan şubeleri ile de mümkün imiş. oralara gitmeden. bunlardan birinin alt limiti 200K euro imiş. aylıkta %1 yıllıkta %2 faiz veriyormuş usd ye.. ancak ticari aktarımlara %40 ceza çekincesi varmış potansiyel müşterilerde. buna rağmen günde 10 küsur hesap açılıyormuş. arkadaşımın kuzeni bu yüzden arada kalmış.

bana soruyor ne yapayım diye. ben de yahu ben ne bileyim, ama forumda arkadaşlar var onlara sorayım dedim.

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bir süre önce bahsini açmıştım.. buradan yurtdışında hesap açmak mümkün müdür diye. çelişkili cevaplar gelmişti..

hangi türk bankası? bende bu konuyu araştırıyorum.

%40 ceza işi şu an aktif şekilde uygulanıyormu bilmiyorum. bana daha çok tehdit gibi geldi o. sonuçta yurt dışında ev almak isteyebilir birisi, kanunen de yasak değil.

Sayfa 535/1027 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •