Şuan kimin batacağına bankalar karar veriyor yeni kredi vermiyorum veya kefalet limitini iptal ettim teminat getir dedi şirketi batırır
Şuan kimin batacağına bankalar karar veriyor yeni kredi vermiyorum veya kefalet limitini iptal ettim teminat getir dedi şirketi batırır
Köprüyü satan devlet daha doğrusu devletin üstüne çöreklenmiş musallatlar değilki musallatların ballı börek tepside sunduğu YANDAŞ. Yandaş hep kar olan bir işi niye satsın ! ... Bu Türk telekom gibi değil köprüden geçilsin geçilmesin taahhüt edilen parayı alacak. Acaba abbas için endişeleri varda yeni gelen bize bunun hesabını sorar deyip kaçmak mı istiyorlar !...
Devletin yaptığı anlaşmaların hesabı nasıl sorulacak böyle bir şey mümkün mü umutabi?
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Dilerseniz ben hiç üşenmeden tek tek her birine nerelerde laf sokmuşsunuz nerelerde anlamsız hor gören cevaplar yazmışsınız tek tek çıkarıp buraya dökebilirim. Geçiniz o işleri.. Lafı sok sok , hor gör , tepeden kibirli cevaplar ver sonra hiçbirini tanımam..
Zaten sizin haricinizdeki buradaki bu başlığı bu hale getiren emek verenlerin tümü halen burada ve bizler tarafından çok sevilip sayılan kişiler.. Eh aradan bir çürük yumurta çıkmış ne yapalım..
Hiç alakası yok ajitasyon yapmaya çalışıyorsun ama hiç başarılı değilsin..
Katılımcılar açısından sempatik bulunmayan şey uyarılarının sebebi değil tamamen üslup bozukluğun ..!!
Burayı babanın tapulu malı gibi görmen herkesi hakir görmen , tepeden konuşman , çok bilmiş olman , kalp kırman , onlarca güzel insanın senin zehirli dilin yüzünden bu güzel başlığı terketmiş olması (Sevgili SELKA abimi yad etmiş olayım buradan)
Eh hadi hayırlısı olsun çok yerinde bir karar..
O bahsettiğin adamlar burada çok kolladı seni çok ortalığı yatıştırdılar.. Demekki artık onlar bile usanmış tarz ve tavrından..
Son bir dip not ;
Sürekli eskilerden eskilerden deyip duruyorsun yani eskiden burası çok güzeldi siz gelmeden önce şahaneydi siz geldiniz böyle oldu diyorsun..
Merak ettim üşenmedim araştırdım..
Yooo hiç öyle değilmiş..
İsimler farklıymış olaylar farklıymış..
Şuan burada olan eskiler o zamanda aynı bugünkü gibilermiş..
Acaba dedim BORA çok naif bir insandı da biz yeniler mi zıvanadan çıkardık bu adamı..
Yok hiç öyle değil ..
Yine aynı tutumlar..
Gidebildiğim kadar eskilere gittim..
Yine aynı zehir zemberek söylemler yine aynı aşağılayıcı tavırlar dediğim dedik tavırlar..
Yani öyle hayal ettiğin gibi bir eski düzen yokmuş.. Arşivi bir yokla istersen..
Herşey orada var.
O zamanlarda birçok insanın kalbini kırmışsın..
Uzun yazımdan dolayı forum sakinlerinden af dilerim..
Yer İmleri