Sayfa 220/883 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. An itibariyle DEniz yatırım ın bugün alışları 196 bin oldu ..... Takas göremeyen arkadaşlar için yazıyorum .... ortalama 10.82 lere çıktı ...

2. Bu şekilde; 11 TL ortalama ile (neredeyse) tüm VESBE hisselerini VESTL toplayacak.

Sonrası soru işareti...

3. Başka bir hissede çok kötü terste kaldığım için yaklaşık 1 yıldır taşıdığım vesbelerimle vedalaşmak zorunda kaldım. Vesbeden % 30 kar aldım ama 1 yıldır ettiğim karı 1 ayda başka hisseye kaptırdım İşin kötüsü tam Vestel mal alırken çıkmak zorunda kaldım. Bakalım hikayenin sonu nereye varacak Vesbede. Hisseyi taşıyan arkadaşlara bol kazançlar dilerim...

4.  Alıntı Originally Posted by Basicas Yazıyı Oku
    Başka bir hissede çok kötü terste kaldığım için yaklaşık 1 yıldır taşıdığım vesbelerimle vedalaşmak zorunda kaldım. Vesbeden % 30 kar aldım ama 1 yıldır ettiğim karı 1 ayda başka hisseye kaptırdım İşin kötüsü tam Vestel mal alırken çıkmak zorunda kaldım. Bakalım hikayenin sonu nereye varacak Vesbede. Hisseyi taşıyan arkadaşlara bol kazançlar dilerim...
    Basicas , o kadar zaman sabır edip bekleyip , buradan vermek zorunda kalmana çok üzüldüm.... Gerçekten borsa çok kötü ayı piyasasına girdi , ve bu piyasada dikkatli olmanızı tavsiye ederim.... özellikle temeli kötü ve primli senetlerde yakalanmayın..... şu anda temeli iyi olan şirketler bile aşırı olumsuz fiyatlandı...... Bana özelden hangi senetlerde yakalandığını yazarmısın , incelemek isterim...

Ayrıca bugün Deniz Yatırım 433.000 lot alımla 10.90 ortalama ile kapadı günü.... Tabi hepimizin tahmini VESTL in alım yapmış olduğu , net miktar konusunda açıklamada göreceğiz..... Sonuçta VESBE de kimse kalkıp 430 bin lotu bir günde satmaz , yine iddiamı vurguluyorum , çoğu önceden toplanmış pozisyonlar , ve de olasıdır ki bunlar bir kısmı yabancı portföylerinden çıkacak , bıyıklı yabancı , vede Emeklilik fonlarının , diğer senetlerde çarpılması sonucu , VESBE deki pozisyonların çözülmesi , 2 gün sonra takas detayında bugünkü satışların kaçı emeklilik fonuna ait göreceğiz..... Geçtiğimiz hafta 150 bin lot emeklilikte çözülme oldu..... Bugün de en az 200 bin lotu onlara aittir diye tahmin ediyorum , 2 gün sonra takasda göreceğiz.....

Haftaya VESTL in büyük miktarlı alış haberi ile bakalım haftaya nasıl başlayacağız.... Özellikle bugün tahminimce Basicas gibi başka senetlerde kötü yakalanmış yatırımcılarında satış yapmış olabileceğini düşünüyorum .... Gelecek haftadan oldukça umutluyum. Heleki piyasa böyle çakılırken , VESBE nin 2 aydır yazılarımda güvenli liman olacağını vurguladım.... Yanılmadığım içinde mutluyum..... Patron VESBE yi hak ettiği yere çıkar ve bu şirkete inananları ödüllendir , artık senden bunu bekliyoruz....

----------------------------------------------------------------------
    Yatırım tavsiyesi değildir....

5. Bir sözüm vardı Arçelik olursa satarım diye , bari Arçelik daha da düşmese [emoji16][emoji16]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Basicas , o kadar zaman sabır edip bekleyip , buradan vermek zorunda kalmana çok üzüldüm.... Gerçekten borsa çok kötü ayı piyasasına girdi , ve bu piyasada dikkatli olmanızı tavsiye ederim.... özellikle temeli kötü ve primli senetlerde yakalanmayın..... şu anda temeli iyi olan şirketler bile aşırı olumsuz fiyatlandı...... Bana özelden hangi senetlerde yakalandığını yazarmısın , incelemek isterim...

Ayrıca bugün Deniz Yatırım 433.000 lot alımla 10.90 ortalama ile kapadı günü.... Tabi hepimizin tahmini VESTL in alım yapmış olduğu , net miktar konusunda açıklamada göreceğiz..... Sonuçta VESBE de kimse kalkıp 430 bin lotu bir günde satmaz , yine iddiamı vurguluyorum , çoğu önceden toplanmış pozisyonlar , ve de olasıdır ki bunlar bir kısmı yabancı portföylerinden çıkacak , bıyıklı yabancı , vede Emeklilik fonlarının , diğer senetlerde çarpılması sonucu , VESBE deki pozisyonların çözülmesi , 2 gün sonra takas detayında bugünkü satışların kaçı emeklilik fonuna ait göreceğiz..... Geçtiğimiz hafta 150 bin lot emeklilikte çözülme oldu..... Bugün de en az 200 bin lotu onlara aittir diye tahmin ediyorum , 2 gün sonra takasda göreceğiz.....

Haftaya VESTL in büyük miktarlı alış haberi ile bakalım haftaya nasıl başlayacağız.... Özellikle bugün tahminimce Basicas gibi başka senetlerde kötü yakalanmış yatırımcılarında satış yapmış olabileceğini düşünüyorum .... Gelecek haftadan oldukça umutluyum. Heleki piyasa böyle çakılırken , VESBE nin 2 aydır yazılarımda güvenli liman olacağını vurguladım.... Yanılmadığım içinde mutluyum..... Patron VESBE yi hak ettiği yere çıkar ve bu şirkete inananları ödüllendir , artık senden bunu bekliyoruz....

----------------------------------------------------------------------
    Yatırım tavsiyesi değildir....
    Vestel in alis fiyatini nerdeyse hergun yukari cekerek agresif alim yapmasi olumlu. Normalde 430 bin lot ile cok daha fazla prim yapmasi beklenirdi hissenin fakat alimlari genelde pasife yazarak belli bir fiyattan yapiyor vestel. Kotu piyasa kosullarnda 10-15% primi yeterli goren bir cok yatirimci da Vestelin bu alislarina hisselerini veriyor. Sirketin 1 milyar Euro ciro ve 13% FAVOK marji ile standart bir sene gecirmesi durumunda 6 FD / FAVOK degerlemesiyle (oldukca uygun bir degerleme) hedef fiyati 20 TL olur. Bu filmin sonu 20 TL ustunde bitecekmi bakalim, benim hedef fiyatim oralar...

7.  Alıntı Originally Posted by tunver Yazıyı Oku
    Bir sözüm vardı Arçelik olursa satarım diye , bari Arçelik daha da düşmese [emoji16][emoji16]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ---------------------

1 sene önce Arclk 22 tl lerde işlem görürken bir arkadaş 22 tl den alım yaparken hata yaptığını , F/K oranının aşırı yüksek olduğunu VESBE nin daha ucuz ve avantajlı olduğunu vurgulamıştım.... ARclk 15 tl lere düşecek dediğimde benle dalga geçmişti , şimdi kendisi zararla 18 tl de satıp kaçtı

ARCLk fiyatı düştüğü halde F/K oranı 13 , bizimkisi 6.80 ki bu sene ki kar artışı ile ben F/K mızın 5.6 - 6 arası olduğunu düşünüyorum ..... Yani hala ARCLK e göre %50 indirimliyiz F/K oranı olarak.....

Daha kat edecek çok yolumuz olduğunu düşünüyorum .... 2018 - 2019 bizim yıllarımız olacak diye umuyorum ....

-----------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 220/883 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •