Sayfa 279/1032 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Lutfen burdan git. Bir daha da gelme.
    Sn.666, trol kelimesini kullanmayı gerçekten sevmiyorum. Ama yaptıkları bu! Bu topiği değerli kılan siz, TH, Pilavlı, Ayan,Alenichev ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar mis gibi yazıp benim gibi takipçileri bilgilendiriyorsunuz. Gerçekten ayıp. ..Bi kere şu Halkbank'ın 5-6 puanlık zararı başlıbaşına facia. ..Bunu görmezden gelip milli duygular üzerinden demagoji yapmanın komik ve gereksiz olduğunu söylemeye gerek yok. Yani siyasete dönük hakaret vs de yok.Özellikle bu topikte herkesin vatansever kimlikte olduğuna eminim. Velhasıl uzatmak istemiyorum. Samimiyetle, yıllardır bu kalitede bir forum çok az gördüm. Lütfen keyfimizi bozmasin bu arkadaşlar. Hepinize saygı ile,iyi akşamlar [emoji120]

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Peki anlat, dinleyelim o zaman.
    Biz amerikanın emir eri değiliz ki , detaya gerek yok, sadece şunu söyleyeyim ,iran la o dönemde ticaret yapmayanı söyleyin, ingiltere mi, fransa mı ???

4. Gerçekten ayıp. ..Bi kere şu Halkbank'ın 5-6 puanlık zararı başlıbaşına facia. .

Zarar olsa nolcak halk icin onu anlamadim?kredilerinin %kaci ev kredisindeki?bu gune kadar KAR yaptida yoldu eline ne gecti?koca bir HIC!!!hisse fiyatlamasinda çöp seviyesinde.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Biz amerikanın emir eri değiliz ki , detaya gerek yok, sadece şunu söyleyeyim ,iran la o dönemde ticaret yapmayanı söyleyin, ingiltere mi, fransa mı ???
    Arkadasim burda Amerikayi seven yok. Hatta sen dunya gezmis misin bilmem, ama dunyada Amerika'yi seven yok.

Amerika'nin emir eri degiliz diyorsun, Amerika'ya verip veristiriyorsun da...

Bunu adamin icat ettigi internetde, onun icat ettigi bilgisayardan; San Fransisco'sundaki Cloudflare'inde host edilen, Newark'da yazilan Litespeed web serverlarini kullanan bir site uzerinde, adama $1,500 dolar vererek aldigin iPhone dan yapiyorsun. Bos kalan vaktinizde de adamin Facebook'unda yazip, adamin Instagram'inda da taciz edici resimlerinizi atiyorsun. Bir iki de tweet arada... oh Royal Flush.

Olaylara gercekci yaklasmak lazim. Neyin nerde ne oldugunu bilmek lazim. Yoksa Amerika'nin emir kulu degilim demek ne kadar gercekci, ne kadar faydali.

Alıntı Originally Posted by ento33 Yazıyı Oku
    Sn.666, trol kelimesini kullanmayı gerçekten sevmiyorum. Ama yaptıkları bu!
    Sn. ento, tesekkurler. 30 hissesinin birinde 3 senedir yazarim. Her allahin gunu derinlik, takas atarim, yorum gecerim. Gecenlerde hukumetle ilgili bir yorum yaptim diye (ki hissemi ilgilendiren birsey), birisi cikip ayar verdi. Adamin konuyla tek bir yazisi, faydasi yok. Halk Bankasi topiginde neler cektik. Gerek yok bunlara ve bu amacla gelenlere. Kimseyi de zan altinda birakmiyorum, ama neye inanirsan, ne desteklersen destekle, bankamiz ile ilgili oldugu surece yaz, okuyup dinleriz. Kavga amacliysa eksik olsun.

7. Th reisin surekli dile getirdigi hisse geri aliminida bi turlu anliyamiyorum?!?!yabanciyi ödullendirmek icinmi geri alim yapilmali?yabanci nasil manipule edip fiyati buralara getirdiyse yukariyada tasimasini bil-me-li!!!asel 10 liradan 40 liraya gitti,hisse geri alimi varmiydi?thy 4 liradan 20.liraya gitti ,geri alim varmiydi?yoktu...krdmd koza ergl vs keza oyle.su akar yolunu bulur yabsnci istese 1 ayda rahat rahat 20 ye getirir.en az % 80 yan hesaplar dahil onlarin elinde.sen kalkda geri alim yap banka olarak))bankada enayi deyil yapilan operasyonu biliyo pek tabikide[emoji6]haaa eger bankada buna ragmen geri alim yaparsada hakkimi helal etmemmmm!!!

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Mantikli sn. alenichev. Peki ayni sekilde devam edilirse?
    Ayni sekilde devam edilirse hukumet cezanin az gelmesi karsiliginda mutlaka bir seyler vermek zorunda kalacaktir. Cunku eli kolu bagli ve ne yazik ki savunmasiz.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 279/1032 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •