Sayfa 289/777 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ha bu arada ben QE forever'ciyim, bu doğru..ancak sen QE'lere finito diyorsan, neden en az bir senedir dolar düşecek diyorsun veya hisse peşinde koşuyorsun gerçekten anlamıyorum...senin gibi bir borsacıya yakıştıramıyorum doğrusu..

Hadi ben neyse kendimi yatırımcı bile saymıyorum..
    estafurullah

dolar düşecek geçen sene için dedim di..

3.50 lerin altında 3.30 ardından 3.10 dedim di..

orada yanıldık yada hükümet istemedi yada bazı başka gelişmeler oldu..

sonrasında pek de dolar düşecek demedim ya ??

Bu arada diğer EM lerin para birimleri çöküşte alayı..

Bizim 20 ye dayanan faizimiz yüzünden mi..

MB ile ilgili bir başka duyum daha aldım..Özelden merak edene paylaşırım..

Buradan yazmam doğru olmaz pek..DUYUM çünkü..

2. ykbnk ve halkb ile ilgiliyim doğrudur..

ama güm diye koca portföy değil..
    faiz tl , dolar (az kaldı) ve banka hisseleri pozisyonundayım..

güm diye asla pozisyon almam..

Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Korumacılık, geçmişte ABD dolarının zayıflamasına sebep olmuş. Peki, şimdi ne olacak?

Bu kadar dolara gark olmuş bir dünyada eskisinden farklı olarak olsa olsa dolar güvenli liman olur..dünyadaki ticaret, dolayısıyla büyümeler mokoko olmaya aday olacak çünki..eee borçlar ne olacak..

4. Diğer EM para birimleri feci dayak yiyor..

Şubatta 3.10 3.20 lerde olan BRL 4 leri gördü nerede ise..

Bizim 3.80 4.90 haraketini onlar şimdi mi yaşıyorlar yoksa bir atak daha mı başladı..

Yada bizim faizleri 20 lere çekmemiz diğer EM para birimlerinde verin faizi yoksa sizi indiririz yere mesajı mı..
    Bizi bırakıp onlara mı gittiler yani..

5. Bilderberg resmi sitesine göre bu seneki toplantıya Mehmet Şimşek de katılıyormuş. Londra'ya da o gitmişti.

Listede Ömer Koç'un ve Murat Yetkin'in isimleri de var. Murat Yetkin'in ilk yazacağı yazılar, toplantıda Türkiye ile ilgili olarak neler konuşulduğu hakkında fikir verebilir.

Fed'in eski başkanı Ben Bernanke'ye göre, ABD'de ekonomik büyüme, Trump yönetiminin güçlü mali teşviklerinin son bulmasıyla 2020'de yavaşlayabilir.
    Gund işte demek istediğim bu..fiscal tedbirler tamamda, hasta iyileşmedi esasen..

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bu kadar dolara gark olmuş bir dünyada eskisinden farklı olarak olsa olsa dolar güvenli liman olur..dünyadaki ticaret, dolayısıyla büyümeler mokoko olmaya aday olacak çünki..eee borçlar ne olacak..
    Sevgili enki
    Şu ana kadar herşey adamların istediği gibi gidiyor.Sıktırıyorlar kurşunları mbye taramalı tüfek gibi.krediciler ile de baskılıyorlar.sen tarıyorsun hemen arkasından sniper kurşunu geliyor 17 banka incelenmesiyle.her zaman derim maalesef bunlar iyi günlerimiz.daha resesyonun ışığı görünmedi.bizim gibi ülkelerin resesyondan çıkabileceği tek yol kemer sıkma son dişe kadar.diğer enstrümanlar dışa bağlı

8.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    Sevgili enki
    Şu ana kadar herşey adamların istediği gibi gidiyor.Sıktırıyorlar kurşunları mbye taramalı tüfek gibi.krediciler ile de baskılıyorlar.sen tarıyorsun hemen arkasından sniper kurşunu geliyor 17 banka incelenmesiyle.her zaman derim maalesef bunlar iyi günlerimiz.daha resesyonun ışığı görünmedi.bizim gibi ülkelerin resesyondan çıkabileceği tek yol kemer sıkma son dişe kadar.diğer enstrümanlar dışa bağlı
    Bu arada meydanlarda belirtilen yeni projelere dikkat edersen hala beton.
    Park, bahçe, stadyum, konut...
    Biz olmayız
    24 haziran öncesi veya sonrası hiçbir şeyin değişeceğine inanmıyorum.
    Fb bunu 16 bin kişiyle yaptı fakat bilmem kaç milyon seçmenle aynı olayı ülkenin yapacağına kesinlikle inanmıyorum.
    Sofrayı kuranın da kaldıracağına inanmıyorum çünkü restoran sahibi acı adisyonu gösterdiğinde herşey için geç kalınmış olunacak.
    Birey olarak yapacağımız tek şeyin harcamamak olduğunu düşünüyorum

Sayfa 289/777 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •