Sayfa 195/238 İlkİlk ... 95145185193194195196197205 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Teknik merkezi

1.  Alıntı Originally Posted by dr.1715 Yazıyı Oku
    ustad taban olusumu derken...buralarmı yoksa bır dıp dahamı beklıyorsun...
    Önümüzdeki 6 ay içerisinde 105 civarına cekilme ihtimali yuksek diye düşünüyorum
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Pala ,makineyi santrifüj moduna aldı seçim öncesinde

Bir sağa dönüyor bir sola

Faizler yükseldiğinde oynaklık dışında kazanabilecegi bir ortam kalmadı elbette

Seçimi aşağılarda karşılamak istiyorlar sanki

Yani bu oynaklık bu faiz oranlarıyla tekrar bir dusus trendine dönüşebilir

Burada pivot olabilecek rakam 117000 bist30 değeri

Altında yükselişe oynamak çok riskli gözüküyor

3. Bak sana bir sey paylaşiyim benden. 5 arkadaşım bunlar ulkenin en iyi kurumlarından mezundur şimdiki sizin kurdugunuz ticaret base li universiteler gibi abudik gubudik bolumleri olanlardan degil.

bu 5 den biri ingiltereye otomobil ana sanayi şirketlerinden birine
    biri almanya ya kimya sektorune
    diğer2 si ingiltereye yazılımcı
    diğeri usa e kimya sektorune

şimdi sebep ne biliyor musun ana sebep. artık yorulmuşlar bu gundemden. her seye karısmanızdan surekli honkurmenizden itilmekten. ozgur olamadıklarından. vs. sen de ne var. kıraathane..artık oradan hangi muthis beyinleri çıkarırsınız takip edecem.

Bu arada senin teknoloji ye eçiş yapacak olan betonncu ana yandaş londra da sokagı almıs..komple..hani aluuu londra diyordun ya ahanda tam orada..ee hani teknoloji uretecekti bunlar..gitmiş londraya sokak satın almıs herif

4. Ne diyin sen akşam akşam kardeşim yav

Ne sayikliyon

Bu ulkeden kazandığı parayı Londra da sokak almaya yatirmissa bunu doğru görecek halim yok

Ama ben falanca mutahit sanayi işine girecek demedim ki , önümüzdeki dönemde hükümet tarafından sanayi ve teknoloji yatırımlarına hız verilecek dedim

Bunu ille de mutahitlerle yapmaları gerekmez

Ha inşaatçılar dan da bu işlere girmeye heveslisi varsa girebilir belki orasını bilemem

Öte yandan sen o (mutahit midir inşaatçı midir kimse artık ben bilmiyorum ama muhtemelen doğru söylüyorsun ) kişiyi elestiriyorsun ve haklısın da

Ancak

Senin Meşhur holding sahipleri Boynuzlarin , hacilarin sermayelerinin yüzde kaçının Londra da olduğundan haberin yok galiba

Ha bu yukarıdaki davranışı mazur göstermez ama maalesef SU ANDA gerçek bu

Bunun değişmesi için ciddi çalışmalar var ancak süreç ister

Bu arada enerji noktasında dikkatli olmani da tavsiye ederim

Kandile kadar sadece terörist kovalamaya gidilmiyor

Sürekli us kurarak ve her üs bölgesi civarlarında sondaj yapılarak gidiliyor

Keza Kıbrıs ta öyle

Bazı şeyler için çok çabalamak gerekir

Hele ki yaklaşık 150 yıldır bölgeye vantuz gibi yapışmış emperyalist hegemonya var ise

5.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Bak sana bir sey paylaşiyim benden. 5 arkadaşım bunlar ulkenin en iyi kurumlarından mezundur şimdiki sizin kurdugunuz ticaret base li universiteler gibi abudik gubudik bolumleri olanlardan degil.

bu 5 den biri ingiltereye otomobil ana sanayi şirketlerinden birine
    biri almanya ya kimya sektorune
    diğer2 si ingiltereye yazılımcı
    diğeri usa e kimya sektorune

şimdi sebep ne biliyor musun ana sebep. artık yorulmuşlar bu gundemden. her seye karısmanızdan surekli honkurmenizden itilmekten. ozgur olamadıklarından. vs. sen de ne var. kıraathane..artık oradan hangi muthis beyinleri çıkarırsınız takip edecem.

Bu arada senin teknoloji ye eçiş yapacak olan betonncu ana yandaş londra da sokagı almıs..komple..hani aluuu londra diyordun ya ahanda tam orada..ee hani teknoloji uretecekti bunlar..gitmiş londraya sokak satın almıs herif
    Kardeş İngiltere sokak sokak satılıyormu? Bu saçma abuk şeymi olur?Bu kadar parası olan bir kişi herhalde bu parayı saflıkla abtallık yaparak kazanmadı.

6. Az evvel hamsolar Londra ya bağlandı

Ohal diyorlar başka bir şey demiyorlar

Ohal de hem kendileri hem de mal degnekleri tedirgin oluyor tabi

Aslında bizim ohal li halimiz normalde olması gereken devlet otoritesinin olmuş hali

Bunlar her türlü hipneligi rahat yapabilmek için karşılarında devlet otoritesi gormek istemiyorlar

Bunlar derken Londra yi kastediyorum buradaki mal değneği hamsolarini değil , onlari kaale alan yok

Zarlar 7-7 geldi mi isleri biter

7. Uzun bir aradan sonra ilk alımlar gerçekleşti

8. Vadeli 115700 seviyeleri

Sayfa 195/238 İlkİlk ... 95145185193194195196197205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •