%93 yabancı elinde olan bu hisseye bir de dolar grafikli bakın. 200 ho 43,77 $.-100 günlük 42,69 $ - 21 günlük 43,27$ kesişme yakında gerçekleşirse. daha iyi olabilir. ytd.
%93 yabancı elinde olan bu hisseye bir de dolar grafikli bakın. 200 ho 43,77 $.-100 günlük 42,69 $ - 21 günlük 43,27$ kesişme yakında gerçekleşirse. daha iyi olabilir. ytd.
yabancı dediğiniz şey şirketin kendi hissesi olup işlemde olmayan hissedir.işlemdeki hisse ise 156 bin lottur.bedelsizlik furyasında başta olan kağıtlardan biri olup halen neyi bekliyor anlayamıyorum....320 milyon öz kaynaklar,255milyontl olup ödenmiş sermayasi 28.m..... yani 1/11 bedelsizlik potansiyelli bir kağıt... eğer elimdeki lotu da merak eden varsa;inanın tahmininizden daha fazlası......y.t.d.
iş yatırım sayfasından bakıyorum. yabancı oranları veriliyor. belki de yanılıyorumdur ama dolaşımdaki lot durumunu ifade ediyor diye düşünüyorum. sayfa adresi aşağıda
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...ar.aspx#page-3
aylık grafisinde psar ^^al^^ verdikten 1 yıl sonra kağıt 10 kat yükselmiş.2014 te de ^^al^^verdiğinde 5 kat yükselmiş.bu yıl da 2 aydır ^^al^^ vermiş.acaba bu yılın sonuna doğru ne olur? y.t.d.
ayrıca ky de bu kadar kağıt varken adam enayimi ki götürsün...
bu kağıt daha çok sürünür..ytd..
siz sattığınızda bana haber verin o zaman alıcam..
Yer İmleri