Sayfa 23/1078 İlkİlk ... 13212223242533731235231023 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Ellerine sağlık abi. Allah razı olsun senden

2. Bende kaç gündür bu endeks yorumunuzu sorayım diyordum ama zaten hasta halde o kadar uğraştırıyoruz diye soramamıştım, yorumunuzu görünce çok sevindim açıkcası, sonuçta tutar tutmaz diyemeyiz ama ayakları yere basan mantıklı bir yorum olmuş, ellerinize sağlık.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
    Üstad

Seni yorduysam özür dilerim. Gece attığın mesajı gördüm, keşke yazmasaydım dedim.
    Ama işin gerçeğini söylemek gerekirse çevremizde gelişen olaylara rağmen bile borsanın çizdiği grafiği bir türlü kalıba sokamadım.
    Senin düşüncelerinden yola çıkarak önümüzdeki olaylara yorum yapma şansımız yükseldi.
    Rabbim yolunu açık etsin. Sağlıklı sıhhatli mutlu günler dilerim.
    Saygılar

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Referanduma kadar ki beklentim;

- Teknik olarak grafiğin yorgunluğundan ve birçok faktörden dolayı düşmeye meyilli olduğundan o ana kadar düşüş eğilimli veya şu an içerisinde bulunduğumuz şekilde yataya sarmış vaziyette hareket etmesidir.

- Osilatörde negatif uyumsuzluk söz konusu. İlla da düşecek değil ama yükselmesi de zorlaşmış durumda.

- Bir süredir barlar kırmızı olarak devam ediyor. Fakat henüz yatay hareket ediyor ama her an hızlanabilir.

- Haftalık grafiğin de bundan bir farkı yok. Birçok teknik açıklama yapmak mümkün ama Siteye eklediğim baş yazımda beklediğim hareket yönünü yazmıştım ve hâlen bu senaryo geçerliliğini koruyor.

- Referandumun sonucu borsayı doğrudan ilgilendirmeyecektir. Herşey bir algı meselesi. Neyi algılatırlarsa biz onu algılarız. Hep böyle olmadı mı! Not düşer ama borsa yükselir.

- "Beklenti bitti ve gerçekler satılır" mantığı ise her zaman işlemez. Denk geldiğinde işler. Birileri piyasayı istenilen kıvamda tutacaktır. Bunu anlamak zor ama hissedebiliriz.

- Kısaca sonuç ne olursa oldun birkaç günlük parazit oluşturan hareketlerin ardından yükseliş olmasını bekliyorum. Olumsuz birşey algılatılırsa birkaç gün sonra herşey olumlu olacak demektir. Olumlu bir hava ortaya çıkarsa bu defa da bir müddet coştuktan sonra yıkım beraberinde gelecektir.

Referanduma kadar düşüş yönlü hareket edilirse, sonrasında olumsuz algı oluşturulsa bile (olumsuz algı hem EVET hem de HAYIR için oluşturulabilir. Bakış açısına bağlı); akâbinde 105-107 bin gibi beklediğim hedef seviyeler gerçekleşir diye düşünüyorum...

Elbette benim bu yazdıklarıma göre değil de; kendi doğrularınıza göre kendi kararlarınızı vermeniz gerekir. Benimkisi, Teknik olarak olaya bir bakış açısı sunmak. Gerisi size kalmış.

Ben yatırımcı olarak borsada bulunduğum için bu tip hareketlerin bana etkisi yok. Bu nedenle SPK kuralları gereği görüşlerimi belirtmemde bir sakınca yok. Elimdeki hisseler denk gelirse o zaman görüş beyan edemeyeceğimi şimdiden belirtmek isterim. VIOP ile işim olmadığından Endeks analizinde sıkıntı yok. Hisse tavsiyesi de vermediğim için yine beni bağlayan bir durum yok. Grafikler orada duruyor. Dilini öğretmeğe çalışıyorum. Anlayan uygulayan en azından zarar etmez!!!

Umarım duymak istenilenleri duyurabilmişimdir...

Teşekkürler Sayın T/A
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by mehmet emin Yazıyı Oku
    Ellerine sağlık abi. Allah razı olsun senden
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bende kaç gündür bu endeks yorumunuzu sorayım diyordum ama zaten hasta halde o kadar uğraştırıyoruz diye soramamıştım, yorumunuzu görünce çok sevindim açıkcası, sonuçta tutar tutmaz diyemeyiz ama ayakları yere basan mantıklı bir yorum olmuş, ellerinize sağlık.
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstad

Seni yorduysam özür dilerim. Gece attığın mesajı gördüm, keşke yazmasaydım dedim.
    Ama işin gerçeğini söylemek gerekirse çevremizde gelişen olaylara rağmen bile borsanın çizdiği grafiği bir türlü kalıba sokamadım.
    Senin düşüncelerinden yola çıkarak önümüzdeki olaylara yorum yapma şansımız yükseldi.
    Rabbim yolunu açık etsin. Sağlıklı sıhhatli mutlu günler dilerim.
    Saygılar
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sayın T/A

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...

İmkanım oldukça, sağlığım elverdikçe hergün daha iyiye daha güzele doğru hep birlikle ilerleyişimize devam...

Bir süre ders çalışmam lâzım. Yazılım işini iyice ilerletmek şart. Daha ilerisi için projelerim çok daha güzel. Şu an için bana uzak olasalar da" çalışabildikten sonra ulaşılamayacak hedef yoktur"...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Ellerinize sağlık Sn. T/A
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 23/1078 İlkİlk ... 13212223242533731235231023 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •