Sayfa 637/1027 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Çocuklara bayram şekeri alacak para çıkmış

Alıntı Originally Posted by Haruni Yazıyı Oku
    4.65 kapisina dayandi.

Bloombergde bir prof faiz artisina ragmen dolarin tekrar bu rakamlara cikmasiyla hayal kirikligina ugradigindan bahsetti ve ekledi "artik is MBden cikmistir, bu tamamen guveni geri kazanmakla alakalidir"
    Bloomberg ht kimin kanalı ? Ciner grubu, o halde bu kanalda söylenenler hükümsüz niteliğindedir, sadece goygoya dayalı haber ve yorumlardır. Yalanlar saklanamaz hale gelince ekonomist bozuntuları kıvırıp ne şiş yansız ne kebap şeklinde konuşmaktadırlar. Bu kanalda söylenenlere göre Dolar yada Tl faizinde pozisyon alanlar hepten küllüm olmuştur . Söylediklerim doğru değilse doğrusunu birisi söylerse benim gibi cahillerde aydınlanmış olur.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çocuklara bayram şekeri alacak para çıkmış
    Başkanım benzinde ötv den feragat litrede kaç kuruş oldu? 75 falan oldu mu. ?
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

4.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    2017 leonu satıp 4.4x dan boğazıma kadar dolar aldım...buradaki dolarcı abilerime selam olsun [emoji16]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Seçimden sonra hacı Murata binersin.
    Zira reis gelirse dolardan sıfır atacakmış.

5. Bugün akşam 4.70 leri gecermiyiz😊

4,70 görmesi lazım bu saatten sonra ama en baba direnç konumunda bana göre 4,70

Bu arada BIST de yabancı payı çok cüzi miktarda azalmış ki zaten başka türlüsüde mümkün değil. Türkiyede yabancının yüklü satışını karşılayacak yerli kişi yada gruplar yok. Kısacası yabancılar grup yapıp kendi kendilerini tatmin ile meşguller, girende çıkanda kendilerine. Bu şartlar altında ucuz Dolar alıp miktir olup gitmeyide hayallerinde görürler, zamanında aç gözlülük yapıp abbas ekonomisine bu kadar sıcak para koymayacaklardı tüm LAYIKLAR gibi beter olsunlar ki yeter olsun.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bloomberg ht kimin kanalı ? Ciner grubu, o halde bu kanalda söylenenler hükümsüz niteliğindedir, sadece goygoya dayalı haber ve yorumlardır. Yalanlar saklanamaz hale gelince ekonomist bozuntuları kıvırıp ne şiş yansız ne kebap şeklinde konuşmaktadırlar. Bu kanalda söylenenlere göre Dolar yada Tl faizinde pozisyon alanlar hepten küllüm olmuştur . Söylediklerim doğru değilse doğrusunu birisi söylerse benim gibi cahillerde aydınlanmış olur.
    Kanalla ilgili dusuncelerimiz ayni benim demek istedigim bu kanallar bile bunlar dillendiriliyorsa CRASSSSHH yakindir...

Sayfa 637/1027 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •