Sayfa 646/1027 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    CDS 303,35
    gösterge faizi 1912 (karşıyaka) bi müddet burada bekleyebilir

2. Daha öncede ifade ettiğim gibi hata oranım %9 .. Henüz altına çekmeyi başaramadım..
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Kıymetli dostum katılıyorum
    Sayın bahri konusunda söylediklerinde aynen doğrudur.
    Bora abinin dediği ''başlığa emek verenler'' lafı doğrudur..

Dolar düştüğünde yada yataya bağladığında ortadan kaybolup..dolar yükseldiğinde buralara kafayı uzatıp slogan atmanın yada bırakalım sloganı, çok doğru yorumda yapılsa bir kıymeti harbiyesi yoktur bence..

Neyse herkesin kendi bileceği iştir..yapcek bir şey yoktur..

4. Bizim bayram harçlığına göz mü dikti birileri. %1 düştü bu zirvesinden yine.

Antep fıstıklı baklava yalan oldu yine.

5.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Daha öncede ifade ettiğim gibi hata oranım %9 .. Henüz altına çekmeyi başaramadım..
    çakalav ihtimaller hesabı ve salınım aralığı tıpkı bir mini etek gibidir. Çok şey gösterir ama aslolanı saklar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    çakalav ihtimaller hesabı ve salınım aralığı tıpkı bir mini etek gibidir. Çok şey gösterir ama aslolanı saklar.
    Mümkün sn rxpu .. Sağlığımız yerinde olduğu sürece buradayız.. İhtimal hesapları yapmak durumundayız bu piyasada olacaksak.. Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

7.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku

manipüle eden değilsiniz
    üzgünüm ama manipüle edilensiniz.

yazıp yazmamak konusu kişisel bir şey bilemem..
    şimdi bir insan ben resmi kurumların açıklamalarını esas kabul ederim diyorsa
    dolar alanın eli yanacak beyanlarını, dolar önümüzdeki süreçte düşecek açıklamalarını veya
    mb. yıl sonu dolar kurunu, enf. oranını esas alarak yatırım yapacaktır, no other choice..!!

8.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Mümkün sn rxpu .. Sağlığımız yerinde olduğu sürece buradayız.. İhtimal hesapları yapmak durumundayız bu piyasada olacaksak.. Bol kazançlar
    Cümleten.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 646/1027 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •