Sayfa 676/1027 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yapılabilecek tek şey yıllık hazine tarafından her bir derecelendirme kurumu başına ödenen 15-20 milyon USD arası olduğunu düşündüğüm ödemenin kesilmesi.Bu bir anlamda şirkete çok fazla vergi ödemesi çıktığı için mali müşavire kızıp ücretini ödememek ve işine son vermek gibi bir şey olur.

BAŞBAKAN Yardımcısı Mehmet Şimşek, Hazine Müsteşarlığı'nın halihazırda, derecelendirme kuruluşlarından Fitch Ratings ve Moody's ile anlaşmalı olduğunu, ancak bu kuruluşlara ödenen ücreti mahremiyet taşıdığından açıklayamayacağını bildirdi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/f...gizli-40291171
    buda ilginc

Krediyi alan benim krediyi veren yabanci banka yada ulke. Benim kredi derecemi analiz etsin diye ben neden para veriyorum?

Karsi tarafin vermesi gerekmezmi? Benim kredi notum karsi tarafi ilgilendirir

2.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    *Nisanda özel sektörün yurtdışından sağladığı uzun vadeli kredi borcu 2017 sonuna göre 3,6 milyar dolar artarak 225,1 milyar dolar oldu..

Akıllanmıyor adamlar
    Aslında akıllılar
    Nasılsa ödemeyecek ki
    Bizim tabirle
    Param yok canımımı alacan

3.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    Sarı kızdan bir cacık olmaz diye düşünüyorum başkan.
    Sarı oğlan daha fena ve hızlı sıkılaştırtacak powell ı diye düşünüyorum
    Başkan artıkın bundan sonraki game is
    1 usd = 1 euro
    Hatta -
    yılbaşına kadar diye düşünüyorum.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Tatil dolayısı ile yerli piyasa yapımcıları usd/TL paritesinde işlem yapamayacaklar dolayısı ile hacim düşecek.. Sadece euro/usd kaynaklı işlemler londra işlemleri fiyatlamalara yansıyacak bu anlamda grafikler gerçekçi olmayabilir..
    Euro /usd çalışmalarım mevcut yeri geldiğinde paylaşabilirim. Saygılar
    tam anlamadim

euro/usd islemleri nasil TL / Dolar degerini etkiliyor?

pariteyimi kastediyorsunuz? benim bildigim TL/ Dolar asya piyasasinda islem goruyor

5. Dolar TL 4,6709 +0,0153 +0,33%

Gün Aralığı
    4,6052 - 4,6873
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

6. Arjantin'e ne oldu yine İMF ile anlastiginda 25 ti

USD/ARS - Amerikan Doları Arjantin Pezosu
    27,0757 +0,8752 +3,34%
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    tam anlamadim

euro/usd islemleri nasil TL / Dolar degerini etkiliyor?
    Piyasaların kapalı olduğu zaman dilimlerinde euro/usd paritesi dolaylı olarak kapalı piyasalardaki para birimlerini etkiler.. An itibari ile euro/euro/usd %- 1,28
    Euro /TL %-0,91
    Usd/TL %+0,59

Euro nun usd Karşısında değer kaybı TL karşılığı~ usd pozitif euro negatif olarak fiyatlanmış... İç piyasamızdaki dinamikler hareket edemediğinden.. Sadece londra yabancı işlemleri ile fiyatlanır..
    hakuna matara....memento mori.

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    buda ilginc

Krediyi alan benim krediyi veren yabanci banka yada ulke. Benim kredi derecemi analiz etsin diye ben neden para veriyorum?

Karsi tarafin vermesi gerekmezmi? Benim kredi notum karsi tarafi ilgilendirir
    Bir ülkenin kredi derecelendirme kuruluşu ile anlaşma yapıp düzenli derecelendirme raporu düzenlemesi için ücret ödemesi zorunlu değil.Ancak bu ücret ödenmediğinde bu kuruluşların dereceledirme raporu yazmaları da zorunlu değil.

Türkiye'ye borç veren küçüklü büyüklü bir sürü yatırımcı var, sen ben dahil. Her birinin ayrı ayrı rapor düzenletmesi not tespit etmesi mümkün değil, ekonomik te değil.

Basitçe tüm borç verenler halihazırda derecelendirilen ve notu belli olan borç talep edenlere borç vermeyi tercih edeceklerdir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 676/1027 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •