-
bugün sizlere biraz online cüzdanı gibi çalışan ama aynı zamanda merkezsiz borsa olan CryptoBridge'i tanıtayım.
söylediğim gibi aslında cüzdan olmakla beraber aynı zamanda borsa olarak da çalıştığı için alım satım yapabiliyorsunuz.
merkezi olmayan bir sistemde çalıştığından diğer borsalardan biraz daha farklı ve güvenilir. Waves'i kullanan varsa ona çok benzetecektir.
Ama Kucoin gibi de yatırımcısına sürekli ödül dağıtmıyor. Kucoin ödül veriyor, bu güzel ama öylesine uyduruk bir rakamlar dağıtıyor ki,
bunları satmak için epeyce borsa'da tutmanız lazım ve belli bir miktarın altında da satamayınca btc filan gibi bilinen şeylere çevrilmiyor.
Gelelim CryptoBridge'e; ben bunu ECA ve RAVEN için kullanıyorum. Ama ECA'nın kendi cüzdanı olduğundan onu bilgisayarımda
tutuyorum. Raven'da da böyle bir cüzdan var ama şimdilik eksikleri olduğundan cüzdana çekmedim.
CryptoBridge adını bile duymadığınız, piyasaya henüz yeni çıkan, çok ucuz fiyatlarla shit ve altcoin'ler almanızı da sağlayan bir platform.
Aşağıdaki ekran görüntüsünde de göreceğiniz gibi bu aslında windows altında çalışan bir program ve giriş için ilk üyelikte size oldukça karışık
bir password yaratıyor. Bunu da her girişte kullanabileceğiniz gibi, ayarlarından gereken düzeltmelerle şifresizde giriş yapabilirsiniz.
Ancak uzun süre açık kaldıkça veya emirlerin üzerinden günler geçtikçe bunu görmek istediğinizde sizden password'ü istiyor.
Burada password çok çok önemli, zira kaybettiğiniz, paralarınızı kaybediyorsunuz, çünkü bu merkezsiz bir sistem ve karşınızda kimse yok.
Kesinlikle şifrenizi saklamanızı istiyor. Öte yanda istediğiniz isimle üyelik başlatabilirsiniz. Bittrex, Kraken vs gibi pasaport bilgilerini istemiyor.
İçeriği BTC ile çalıştığı için bir şey almak istediğinizde direkt size vereceği BTC adresine gönderim yapabilirsiniz.

Aşağıda da pek duymadığınız bir shitcoin'lerden birisi var, yatırımcısı %15 aşağı inmiş ama bu normaldir. Çünkü bir çoğu kimse alıp satmadığından
adını bile duymadığından sınırlı işlem sayısı ve hacmi oluyor. Benim Electra'yı ilk aldığım zaman 15 olan fiyatı 800'e çıkmıştı. %5300'lük bir artış
herkesin ağzını sulandırıyor ama gidip de bilmediğiniz bir shitcoin'e binlerce tl bağlayamıyorsunuz 

bir sonraki cüzdan da Electrum'u (Bitcoin içindir) tanıtacağım...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri