Sistem, kurallar,organizasyon...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Burda siyasi içerikli mesaj paylaşanlar arkadaşlar kendinizi yormayın 1 hafta kaldı seçime, herkes boyunun ölçüsünü alacak ,ak koyun kara koyun belli olacak
gerçekten de öyle. Birebir yaşadım. Oğlum ilkokul 4.sınıfa giderken, tuvalet kapılarına yazı yazan, çöp kovalarını top niyetine yuvarlayanları sınıf öğretmenine şikayet etmiş. Öğretmenle tanışıyorduk, sokakta beni görünce '' ya ... bey siziz çocuk sürekli arkadaşlarını ispiyonluyor, hiç hoş değil '' dedi. Hangi konuda ispoyonladığını sorunca yukardaki örnekleri söyledi.
''Bre gafil muallim, sende benim çocuk kadar bile akıl yok. İspiyon nedir ? Kendi amacı için başkasına iftira atmak veya rol çalmak için yapılan ihbardır. Benim çocuğuma bütün devlet malının aslında bizlerin paralarıyla alındığını, verilecek zararın bizim cebimizden çıkacağını öğrettiğim için çocuk, kendi malına- vergisine sahip çıkıyor. dedim. Çocuğu hemen o okuldan aldım.
oran paylaşmaktan başka hersey var burada...
Yer İmleri